Το δώρο για τον Θόδωρο, η ανησυχία για τον Ευγένη, η Δράμα που προχωρά ( 31-25 τον Αερωπό ) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το δώρο για τον Θόδωρο, η ανησυχία για τον Ευγένη, η Δράμα που προχωρά ( 31-25 τον Αερωπό )


Η Δράμα έφθασε σε ακόμα μία σπουδαία επιτυχία, καθώς, νίκησε εντός έδρας με 31-25 τον Αερωπό Εδεσσας και αυτοί οι δύο βαθμοί είναι το πιο όμορφο δώρο για την ΄΄ ψυχή ΄΄ του συλλόγου, τον Θόδωρο Τογανίδη που μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ αντιμετώπισε μία, μικρή, περιπέτεια υγείας και για προληπτικούς λόγους δεν πήγε στο γήπεδο σήμερα, ώστε να καμαρώσει τα παιδιά του ( αλλά, είναι ...περδίκι, όπως πάντα ).

Βέβαια, επειδή, η ζωή ποτέ δεν μας αφήνει σε ησυχία και όταν μας δίνει κάτι, πάντα μας παίρνει κάτι άλλο, στη Δράμα ανησυχούν τώρα για το βαρύ διάστρεμμα στον αστράγαλο του Ευγένη Τουνγκελίδη, που μάλιστα δεν μπόρεσε να παίξει διόλου στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με τους Εδεσσαίους.

Η υπεροχή της Δράμας ήταν σαφής από το ξεκίνημα του αγώνα, καθώς, ο Αερωπός δεν κατάφερε να προβάλλει ουσιαστική αντίδραση, προκειμένου να μπεί στη διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος.

Πλησίαζε στο σκορ, όμως, χωρίς να έχει την απαραίτητη διάρκεια.

Οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν σημάδια κόπωσης καθώς, άλλωστε, δεν έχουν πληθώρα εναλλακτικών λύσεων με έμπειρους παίκτες, όμως, ήταν μαχητικοί και πειθαρχημένοι.

Το παιχνίδι κρίθηκε από την εξαιρετική σταθερότητα της Δράμας, που έβρισκε λύσεις πρώτα από την άμυνα και μετά από την επίθεση. 

Ο Μισαηλίδης σκόραρε 11 φορές, όμως αυτή την φορά δεν ήταν αρκετή η προσπάθεια του για τον Αερωπό....

Τα πεντάλεπτα : 2-1, 5-2, 8-4, 11-7, 14-8, 16-11  ( ημίχρονο ), 16-14, 19-16, 22-18, 26-20, 27-21, 31-25.

Διαιτητές : Μπέτμαν-Τζαφερόπουλος.

 ΔΡΑΜΑ: Μπέτζιος, Παπάζογλου Λ., Σίνα 2, Χαϊτίδης 5, Τουνγκελίδης 1, Δέσπος 4, Παπαδόπουλος 5, Κοτσαμαρίκογλου 1, Παπάζογλου Θ. 2, Βάκκας, Φραγκούλης 2, Θωμίδης 1, Κοβογλανίδης, Πολύδωρος 6, Καφαντάρης 2, Κουρτίδης

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Αθανασίου, Κώστας, Ρόμπης-Σάτσκος, Γάτσης, Μαυρόπουλος, Κράλλης 1, Μισαηλίδης 11, Μέτσης 2, Μπουτκάρης, Πάβλοβιτς 2, Βαφείδης 6, Κυριακού 3, Ιωαννίδης, Μουμτζιδέλλης, Γιαννούσης

No comments