Επεισοδιακή νίκη για τον Λεωνίδα με 26-22 τον Αθηναϊκό, που φωνάζει για τη διαιτησία και είχε σοβαρό τραυματισμό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επεισοδιακή νίκη για τον Λεωνίδα με 26-22 τον Αθηναϊκό, που φωνάζει για τη διαιτησία και είχε σοβαρό τραυματισμό


Ο Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων σε παιχνίδι με ένταση, νίκησε τον Αθηναϊκό με 26-22, χάρη στο γεγονός ότι ανέκαμψε μετά το 50΄  και με επιμέρους σκορ 5-2 στο τελευταίο δεκάλεπτο έφθασε στην επιτυχία, αν και οι φιλοξενούμενοι είχαν το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Ζωηρά παράπονα για την διαιτησία από τον Αθηναϊκό, σοβαρός τραυματισμός για τον Σπύρο Τσεύλικο, που χτύπησε στα πλευρά, με την πρώτη εκτίμηση να αναφέρεται σε κάταγμα.

Τα πεντάλεπτα : 2-3, 2-5, 6-8, 7-11, 8-12, 10-12 ( ημίχρονο ), 12-14, 15-17, 19-19, 21-20, 24-22, 26-22. 

Το φύλλο αγώνα είναι...πλούσιο, καθώς, οι διαιτητές σημείωσαν : '' Μετά το τέλος του αγώνα ο φροντιστής του Αθηναϊκού Γιώργος Ντρέλιας, είπε το εξής : '' Τα σημερινά σφυρίγματα ήταν η συνέχεια από πέρσι από την Νέα Ιωνία ''. Στη συνέχεια, επανήλθε και χτυπώντας ελαφρά στο μπράτσο τον ίδιο διαιτητή ( Σ.Σ. δεν αναφέρεται το όνομα του διαιτητή ) είπε : '' Ντρέλιας εγώ λέγομαι, δε με νοιάζει αν θα γράψεις κάτι και να ξέρεις ότι από εμένα θα έχεις πρόβλημα ''. Κατευθυνόμενοι οι διαιτητές προς τα αποδυτήρια, δέχθηκαν λεκτική επίθεση από τον παράγοντα της ομάδας του Αθηναϊκού Μιχάλη Μακρόγλου, που συγκεκριμένα ανέφερε : '' Εσύ ( Ζήσης ) δεν φεύγεις από εδώ σήμερα. Θα σου κάνω μήνυση για ποινικό αδίκημα. Θα σε χώσω μέσα μία ζωή, αν πάθει κάτι ο παίκτης μου ''. 

O προπονητής του Λεωνίδα, Αλέξανδρος Κοτελίδας, δήλωσε στο greekhandball.com : '' Θέλω να πώ αρχικά περαστικά στον παίχτη του Αθηναϊκού για τον τραυματισμό του. Πάνω από όλα είναι η υγεία των αθλητών. Θα δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες μου γιατί αν και κάναμε κάποια λάθη αμυντικά έμειναν πιστοί στο πλάνο μας και πήραν το θετικό αποτέλεσμα αν και ήμασταν για 45 λεπτά πίσω στο σκορ. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και περαστικά στον αθλητή της ομάδας του Αθηναϊκού ''. 

Διαιτητές : Χαραλαμπίδης-Zήσης.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ : Σακάλογλου, Κουσκουλιάνος 1, Αμανατίδης 2, Μελίσσης 5, Θάνος, Αργυριάδης 1, Μαραγκάκης, Βαμβακούσης 1, Γαραντωνάκης, Τσέλος 10, Σοφικίτης, Μάγκος, Δημουλίνος, Μουλιάτος 1, Παράσχης, Τσαγκούλης 5. 

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ : Σταυρινόπουλος , Τσικριτέας 3, Κραουνάκης , Φάμπατς 7, Λογοθέτης 1, Ι.Τσεύλικος 3, Σ.Τσεύλικος 1, Ζυλί, Κοντογιώργος, Μάργαρης, Μαγκαφουράκης, Ματθιάδης 5, Οικονομίδης, Παπαϊωάννου, Ορφανόπουλος, Νικολάου 2. 

No comments