Απολύθηκε ο Βόρι από την Ζάγκρεμπ, που έχει απομακρύνει τέσσερις τεχνικούς σε δύο χρόνια και δεκατέσσερις από το 2011 - Ο Σόλα αναμένεται να είναι ο διάδοχος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Απολύθηκε ο Βόρι από την Ζάγκρεμπ, που έχει απομακρύνει τέσσερις τεχνικούς σε δύο χρόνια και δεκατέσσερις από το 2011 - Ο Σόλα αναμένεται να είναι ο διάδοχος



Ο Ίγκορ Βόρι πλήρωσε το... μάρμαρο των αποτυχιών της PPD Ζάγκρεμπ και απολύθηκε, έπειτα από πέντε ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Ο 40χρονος πρώην αθλητής της κροατικής ομάδας (τέσσερις θητείες) και 240 φορές διεθνής με την Εθνική Κροατίας κρίθηκε ως ο βασικός υπεύθυνος για τα αρνητικά αποτελέσματα (δύο ήττες στο Πρωτάθλημα και τρεις στο Τσάμπιονς Λιγκ) των Πρωταθλητών Κροατίας της περασμένης σεζόν. Αυτή ήταν η πρώτη δουλειά του Βόρι ως προπονητής.

Παρ' όλα αυτά, άμεσα διέρρευσε το όνομα του αντικαταστάτη του. Διάδοχός του στην τεχνική ηγεσία πρόκειται να είναι ο 51 ετών Κροάτης, Βλάντο Σόλα (πρώην τερματοφύλακας), που είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας (2004) ως μέλος της Εθνικής ομάδας της χώρας του, ενώ έχει πολλές ακόμα διακρίσεις. Η επόμενη προγραμματισμένη αναμέτρηση είναι κόντρα στη Μπαρτσελόνα, στις 14 Οκτωβρίου.

Σημειώνεται πως ο Σόλα, εφόσον αναλάβει τελικά τα ηνία της PPD Ζάγκρεμπ, θα γίνει ο 15ος προπονητής της από το 2011. Μέσα σε δύο χρόνια, επιπλέον, η κροατική ομάδα απέλυσε τέσσερις προπονητές.

No comments