Pregame: Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας - Δούκας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας - Δούκας

Ο Ιωνικός φιλοξενεί, αύριο (26/09, 20:30), στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Δούκα και σκοπεύει να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στη Handball Premier, καθώς άλλωστε δεν αγωνίστηκε στην 1η στροφή του Πρωταθλήματος, αφού είχε ρεπό. Η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων, που ηττήθηκε εντός έδρας (22-29) από τον Διομήδη Άργους, στην πρεμιέρα, έχει επίσης ως στόχο τους δύο βαθμούς και έτσι αναμένεται να διεξαχθεί ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.

Ο αθλητής του Ιωνικού, Θοδωρής Γκέρτσος (34χρονος πλέι μέικερ), δήλωσε στο greekhandball.com: «Αρχικά, εύχομαι καλή αγωνιστική σεζόν σε όλους, με υγεία και με την ομαλή διεξαγωγή του Πρωταθλήματος αρχής γενομένης, για εμάς, από αύριο. Η προετοιμασία μας δεν πραγματοποιήθηκε υπό φυσιολογικές συνθήκες, λόγω της υποχρεωτικής καραντίνας, με αποτέλεσμα να υπάρξουν στη συνέχεια προβλήματα τραυματισμών και έλλειψη αρκετών φιλικών, τα οποία θα μας βοηθούσαν να αποκτήσουμε τον ρυθμό, που θέλαμε.Παρ' όλα αυτά, σχεδόν όλοι οι αθλητές έχουν επανέλθει και είναι διαθέσιμοι, γεγονός το οποίο μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση και ενέργεια.

Όσον αφορά στο παιχνίδι, ο αντίπαλός μας είναι μια καλά γυμνασμένη ομάδα, με νέα και ψηλά κορμιά, οπότε θα πρέπει να προσαρμοστούμε ανάλογα και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Θεωρώ πως είμαστε πιο έτοιμοι ως ομάδα, λόγω της διατήρησης του βασικού κορμού από την περασμένη περίοδο, αλλά και πιο έμπειροι, για να διαχειριστούμε το συγκεκριμένο παιχνίδι και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση πρόκειται να αποφασιστεί, εάν θα υπολογίζονται οι Μπούτος, Αποστολίδης, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Από την άλλη, ο αθλητής του Δούκα, Κώστας Ντούνης (27χρονος δεξιός ίντερ), σχολίασε στην ιστοσελίδα μας: «Αύριο, αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας τον Ιωνικό, μια ομάδα σαφώς πιο έμπειρη από την δική μας. Δουλεύουμε σκληρά, είμαστε ένα πολύ νεανικό σύνολο, σίγουρα χρειαζόμαστε χρόνο. Όσον αφορά στον αγώνα, θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και πιστοί στο πλάνο μας, ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στη δυσκολία και στον ρυθμό του αγώνα».

Ο τεχνικός των Κυανόλευκων, Κώστας Μπούνας, πρόκειται να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

No comments