Οι προδιαγραφές για την μετάδοση Live Streaming των αγώνων και τα γραφεία Τύπου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι προδιαγραφές για την μετάδοση Live Streaming των αγώνων και τα γραφεία ΤύπουΔιευκρινίσεις για την ειδική εγκύκλιο της εισόδου των εκπροσώπων των ΜΜΕ στους αγώνες χάντμπολ της αγωνιστικής περιόδου 2020-21, παρείχε η Ελληνική Ομοσπονδία.

Για τη μετάδοση του αγώνα μέσω Live Streaming, προκειμένου να δικαιολογείται ο αριθμός των 15 ατόμων στα media, θα πρέπει να υπάρχουν οι παρακάτω προδιαγραφές μετάδοσης.
-Τουλάχιστον μία κάμερα με οπερατέρ
- Τεχνικός/χειριστής υπολογιστή
-Δημοσιογράφος για περιγραφή
-Καλεσμένος για σχόλιο (προαιρετικό)
Αν η μετάδοση δεν γίνεται με τις παραπάνω προδιαγραφές, ισχύει ο περιορισμός των 6 ατόμων στα media (μη τηλεοπτικά παιχνίδια).
Για την είσοδο των γραφείων Τύπου των σωματείων στους αγώνες, διευκρινίζεται ότι κάθε σωματείο μπορεί να δηλώσει στην ΟΧΕ έως και 5 μέλη (δημοσιογράφοι- φωτογράφοι- οπερατέρ), αλλά σε κάθε παιχνίδι δικαίωμα εισόδου θα έχουν έως 2 μέλη εξ αυτών.
Αν το παιχνίδι είναι σε live streaming (με τις παραπάνω προδιαγραφές), μπορούν να εισέλθουν από το γηπεδούχο σωματείο έως 3 μέλη του γραφείου Τύπου .
Το συνεργείο του live streaming θα δηλώνεται ξεχωριστά με mail στην ΟΧΕ από τα σωματεία και τα άτομα θα καθορίζονται από τις προδιαγραφές (ένας οπερατέρ ανά κάμερα και ένας χειριστής υπολογιστή). Αν υπάρχει σχολιαστής θα πρέπει να δηλώνεται και αυτός.
Σε κάθε περίπτωση, γραφείο Τύπου και συνεργείο (μαζί με σχολιαστή) δεν θα ξεπερνούν τα 8 άτομα (περίπτωση με τρεις κάμερες).

No comments