Τέλος τα Βριλήσσια από την Α1 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τέλος τα Βριλήσσια από την Α1

Το σωματείο ΕΣΝ Βριλησσίων ενημέρωσε με έγγραφό του την ΟΧΕ ότι δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Α1 Ανδρών της περιόδου 2011-2012 λόγω οικονομικής απομόνωσης του συλλόγου, γεγονός που δεν καθιστά δυνατή τη συγκρότηση αξιόμαχης ομάδας. Σύμφωνα με το άρθρο 8.1 κεφ. Γ΄ της Γενικής Προκήρυξης Πρωταθλημάτων 2011-2012, το σωματείο που έχει δικαίωμα να αντικαταστήσει το ΕΣΝ Βριλησσίων είναι ο Ποσειδών Λουτρακίου (3ος Α2 Ανδρών περιόδου 2010-2011). Η ΟΧΕ έχει ήδη αποστείλει σχετική ενημέρωση στο εν λόγω σωματείο και περιμένει την επιβεβαίωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών.

56 comments

Anonymous said...

giati to loutraki?

Anonymous said...

γιατι τερματισε 3ος στην α2

Anonymous said...

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒHΚΕ ΣΤΑ PLAY OFF AN ΘΥΜΑΣΕ 4.41..

Anonymous said...

δεν εχει σχεση τερματισε 3ο στην κανονικη διαρκεια του πρωταθληματοσ και αυτο μετραει

niagg said...

και την θεση του λουτρακιου στην α2 ποιος θα την παρει;;

Anonymous said...

O AO TAYTALON KATO PANAGIAS..

Anonymous said...

Μεγάλο πλήγμα για το Ελληνικό Handball. Τα Βριλήσσια ήταν ένας χαντμπωλικός πυρίνας, ήταν μέλος της οικογένειας μας. Σήμερα πρέπει να πενθούμε. Εύχομαι να μπορέσουν να ξαναεπριστρέψουν πίσω το γρηγορότερο δυνατό και να μην ακολουθήσουν τον δρόμο του Αρχέλαου, του ΒΑΟ, της ΓΕΒ, του Αθηναϊκού.

Ένας Χαντμπωλικός απο την Βέροια.

4:2 said...

Μονο μεγαλο πληγμα ηταν???Αντε να δουμε τι θα πουν για τη μη συμμετοχη των βριλησσιων στο πρωταθλημα..Παντως δεν πιστευω οτι θα ειναι το μονο κρουσμα.Μακαρι καποια στιγμη να την ξαναφτιαξουν την ομαδα στα Βριλησσια γιατι σιγα σιγα σβηνουν ολες οι δυνατες ομαδες.

Anonymous said...

to loutraki tha katevei stin A1?theloun?

Anonymous said...

ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Α1 ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.
ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ (ΟΜΑΔΑ ΝΟΤΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ) ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΤΟΤΕ ΛΟΓΙΚΑ Η ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟ Β ΣΕ Α2,ΠΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΟΜΙΛΟ ΠΑΝΤΑ.

Anonymous said...

εγω διαβάζω ότι το Λουτράκι ψάχνεται να βρεί χρήματα. Θθα ξέρουμε την Δευτέρα.

Anonymous said...

aaaxxx re AEKAKI apo poion exases apo ta loseria....

Anonymous said...

1:14 μαζεψου γιατί καρφώνεσαι...και βλέπω να σε κυνηγάνε σε όλα τα Βριλήσσια στο τέλος....!!!!

Anonymous said...

poia omada tha anebei stin A2 twra?

Anonymous said...

Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ"ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ" ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ...ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΦΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΡΑΓΕ? ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2011 ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ Π.Π.Ν. ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΟΧΕ.ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΑΓΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ? ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Η ΤΩΝ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ...!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΞΙΖΟΥΝ Σ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΤΕΛΕΧΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Σ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ.ΜΠΡΑΒΟ Ν.ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕ Σ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΟΥ!ΚΑΙ ΣΥΛΥΠΗΤΗΡΙΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΕΓΚΛΗΜΑ"ΑΠΟ ΣΚΟΠΟ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ. ΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΞΙΟΙ.

Anonymous said...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ,

ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ – ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ. ΕΝΤΑΞΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ.

ΛΙΓΟ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.
ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΒΡΙΛΙΣΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ.

ΤΟΣΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΟ ΛΙΓΟ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ.

ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ ΕΚΤΟΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ.

ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΛΕΨΕΙΣ.

Anonymous said...

ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΝ ΑΝΕΒΕΙ ΤΕΛΙΚΑ. ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΤΙ Η ΟΧΕ..?

Anonymous said...

Με ενθουσιασμό και συστράτευση προχωρά η προετοιμασία του Κύδωνα

Ενισχυμένος με τους έφηβους του Άρη Χανίων Νίκο Γρηγοράκη και Νίκο Αναστασάκη αλλά και την προώθηση αρκετών δικών του εφήβων ο Κύδωνας Χανίων παρουσιάζει ένα νεανικό σύνολο γεμάτο ενθουσιασμό ενώ διανύει την δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας του. Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας εκτελείται υπό την ευθύνη του Στέφανου Κοκολοδημητράκη ενώ στο σχεδιασμό βοήθησε εθελοντικά ο πρώην κόουτς της ομάδας Δημήτρης Πουλιδάκης έως ότου αναλάβει την ομάδα ο Μάνος Οικονομάκης. Παρατηρείται έτσι μια συστράτευση όλων των ανθρώπων του χανιώτικου χάντμπολ και με επιστροφές παλιών αθλητών ώστε να βοηθηθεί η ομάδα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική στο φετινό πρωτάθλημα της Α1.
Το δυναμικό της ομάδας αποτελείται από τους: Θεμιστοκλής Γεωργιάδης, Ελευθέριος Δασκαλάκης, Βασίλης Καμαριανάκης, Χρήστος Καμπανιέρης, Νικόλαος Καρούϊ, Αντώνης Καστανάκης, Αντώνης Καστρινάκης, Στέφανος Κοκολοδημητράκης, Πέτρος Κουζανίδης, Νίκος Κρασουδάκης, Μιχάλης Λουφαρδάκης, Πολυχρόνης Μαυρογένης, Σπύρος Μελιόπουλος, Μανώλης Μπιτσάκης, Γιώργος Μυντιλάκης, Στέφανος Ξανθουδάκης, Βαλέριος Οσιπίδης, Μανούσος Παιδαράκης, Βασίλης Ρηγάτος, Νικόλαος Σπυρλιδάκης, Γιώργος Σταμπουλής, Νικος Σταυρίδης, Κυριάκος Φαλτσέτας.
Αναρτήθηκε από Σαμαράς Κώστας στις 12:48 μ.μ. 0 σχόλια Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!
Μοιραστείτε το στο Twitter
Μοιραστείτε το στο Facebook
Μοιραστείτε το στο Google Buzz

Ετικέτες Γεγονότα

Αστέριος said...

Δεν βαριέσαι! εγώ προσωπικά σε λίγες ομάδες είδα πάθος σαν αυτό των Βριλησσίων. Πολέμησαν όλα τα παιχνίδια και δεν φοβήθηκαν ποτέ και κανέναν. όπως δεν φοβήθηκαν να κοιτάξουν εαυτούς κατάματα και όταν πια άδειασε το ταμείο να αποχωρήσουν σαν κύριοι. Μόνοι τους πορεύονταν μακριά και πολλές φορές αντίθετα από τα συμφέροντα και τις κλίκες. Το πλήρωσαν και έμειναν χωρίς λεφτά & ομάδα με ένα κύπελλο που φάνηκε πως άξιζαν κατά την γνώμη μου παρ' όλο που δεν ξέρω πολλά από Handball. Ίσως το δικό τους περίπτερο να ήταν καλύτερο από τα άλλα στις άλλες ομάδες και σίγουρα πιο καλό από αυτό που στήνεται στην ομοσπονδία του αθλήματος! καλή επιτυχία σε όλες της ομάδες και μακάρι να βάλουμε όλοι μυαλό και να μην ξεχνάμε.

Anonymous said...

ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Α1?

Anonymous said...

Προς 1.48

Δηλαδή το οτι αδειασαν τα μαγκικα ταμεια των Βριλλησιων φταιει η ομοσπονδία? Να μην κανανε τα Βριλλήσια σπατάλες πέρσι και να είχαν τα αρχ... να μεινουν στην κατηγορία. Μακάρι και άλλες ομάδες να έπερναν τα χρήματα που έπερναν τα βριλλήσια από τον Δήμο τους.

Anonymous said...

προς 12:44

Στο Δήμο δουλεύεις και τα ξέρεις όλα? Για πες μας λοιπόν, αφού τα ξέρεις, πόσα λεφτά πήραν περσυ τα Βριλήσσια από το Δήμο και πόσα τους είχαν πει ότι θα πάρουν στην αρχή της χρονιάς? Έμαθα ότι στο Κορωπί ο Δήμος τους έδωσε φέτος 50000 ευρώ χρωστούμενα.Και τέλοσπάντων τι σκάλωμα έχεις φάει με τα Βριλήσσια, γιατί είσαι ο μόνος που βρίζει τη διοίκηση και υποστηρίζει το Δήμο.Δε λέω, απ' όσο ξέρω ο Δήμος έδινε κάθε χρόνο ένα ποσό αρκετά σημαντικό, αλλά πέρσυ και φέτος??? Και αφού σε νοιάζει αυτή η ομάδα, γιατί δεν ασχολήθηκες για να τη βοηθήσεις, όταν παραιτήθηκε η διοίκηση. Για πες μας λοιπόν για να δούμε στο τέλος και τι εξυπηρετείς και που στοχεύεις...?

Anonymous said...

Re vlakes sta Vrilissia, giati persi kanate spatales kai ferate ton OGI, ton Papadopoulo, ton Gramatiko kai pirate kai to Kypelo apo thn Prwtathlitria???Eprepe na eixate to Messini, ton Zisi, ton Toutsi kai to Tzavara, wste na eixate lefta kai gia fetos....Ti shmasia exei an tha paizate baraz gia tin paramoni...?Tha eixate omws omada sthn A1 gia na denei h soupa...Ti Evropi, ti Nevrokopi?A re sfaliares pou thelete orismenoi...

Anonymous said...

esu o teleftaios eisai aftos pou dinei tis sfaliares...???
gia pes mas kai t onomataki sou twra...

dialekse ena kalo...
Tom - Sylvester kati me gataki omws

Anonymous said...

ρε φίλε 9.46 το κύπελλο και το πρωτάθλημα πάνε πακέτο?
γιατί αν είναι έτσι έχεις απόλυτο δίκιο να κράζεις ότι σε ρίξανε στην μοιρασιά και σου έδωσαν μόνο το ένα από την ομοσπονδία. Να φανταστώ στο πρωτάθλημα πετούσε η ομάδα ε ( Ο ΠΑΟΚ το ξέρει???)?
Κι εσείς ρε φίλε γιατί δεν είπατε στα Βριλήσσια να μην κατέβουν καθόλου στον τελικό? Αφού θα σας κέρδιζαν πάλι όπως έκαναν και στο πρωτάθλημα (πλάκα σας έκαναν)!
κοίτα να δεις το βριλησσάκι με play maker Γραμματικό inter Ogi extrem Παπαδόπουλο που πήρε και κύπελλο!
Ντροπή... Διαβάζουν και άλλοι...

Anonymous said...

προς 12.44
o forotexnikos ths omadas eisai???

Anonymous said...

tzery ton lene ton gato !!!!

Anonymous said...

ΒΥΡΩΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Ο διεθνής παίκτης Βύρων Παπαδόπουλος δήλωσε: «Είμαι πολύ στενοχωρημένος από την διάλυση της ομάδας των Βριλησσίων και δεν πρόκειται να ξεχάσω το όμορφο κλίμα που έζησα στα Βριλήσσια. Ηταν από τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου. Υπήρχε χημεία με τους συναθλητές, ενώ στο δεύτερο γύρο φάνηκε και η δουλειά του Νίκου Γραμματικού, ο οποίος ήταν εγγύηση για την ενότητα στην ομάδα. Όσο για τα μέλη της διοίκησης ήταν εξαιρετικοί και μας φέρθηκαν άψογα και προφανώς για αυτό δεν θέλησαν να συνεχίσουν για να μην κοροϊδεύουν, έμειναν όμως αβοήθητοι από το Δήμο και από την πολιτεία. Εύχομαι να ξαναλειτουργήσει αυτό το ιστορικό σωματείο. Σχετικά με την νέα αγωνιστική περίοδο κατευθύνομαι στο να παίξω στο εξωτερικό. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα αγωνιστώ στην Ελλάδα».

Αυτή είναι η απάντηση από έναν εν ενεργεία διεθνή αθλητή με θητεία στη ΧΑΝΘ, στο ΘΕΡΜΑΪΚΟ, στον ΠΑΟΚ, για όσους χαρακτηρίζουν αφερέγγυο και ερασιτεχνικό το σωματείο των Βριλησσίων!!!Από το επίσημο site της Ο.Χ.Ε. (δελτίο τύπου 30/8/2011). Γιατί η αλήθεια είναι γνωστή σε όλο τον χαντμπολικό κόσμο!

Anonymous said...

ta vrilissia xrwstane se olous tous ellhnes paixtes 6 kai 7 mhnes kai ta paidia phran to kupello vevaia o kiganic o papadopoulos ta phran einai alloi 10 omws pou klaine

Anonymous said...

auth einai h alitheia kai thn xeroun oloi sto handbaliko kosmo

Anonymous said...

ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ. ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΛΘ?

Ο ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ. ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΟΛΘ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΗΡΕ ΤΗ ΘΕΣΗ... ΑΠΑΤΗ ΟΛΚΗΣ...ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΧΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ. Ο ΟΠΑΠ ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ/ΕΙΝΑΙ.

ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ...

ΠΟΛΥ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΣ...ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΜΕΝΟΣ.

Anonymous said...

O Α2 PLAYER EIMAI ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Anonymous said...

Όπως έλεγαν και σοφοί αρχαίοι ημών πρόγονοι: "δρυός πεσούσης, πας ανήρ...". ΆΚΟΥ ΤΑ ΣΚΟΥΛΑ!!!!Τι κι αν έριξες ένα τσουβάλι χρήματα και πήρες την ομάδα από τη Β' Εθνική και την έβγαλες Ευρώπη και κατέκτησες Κύπελλο???Αντί να έχεις μια πολυκατοικία δική σου με τα χρήματα αυτά, έχεις την αμέριστη συμπαράσταση πλέον του Δήμου, της ΓΓΑ, αλλά και των "φίλων-φιλενάδων σου...". Αυτό είναι το ευχαριστώ για την τιμιότητα και την ειλικρίνειά σου που ακόμα και παραιτηθείς, συνεχίζεις να πληρώνεις!!!!Πάντως είναι τουλάχιστον τραγικό να διαπομπεύεται έτσι ένας ιστορικός σύλλογος. Αλλά είπαμε: Ελλαδιστάν!!!
ΣΚΟΥΛΑ ΧΡΩΣΤΑΑΑΣΣΣΣ!!!!

Anonymous said...

esy poy eisai apo ton kosmo tou handball den sta roufianepsane kala!!!Ta Vrilissia de xrostane mono 6-7 misthous stous Ellines, xrostane kai kamia 10aria misthous apo thn epoxh poy htan proedros o pateras Perros!!!!Giati den ta ebales ki afta sto logariasmo?????Aftoi einai toso malakes ekei panw pou borei na ta dwsoun ki afta!!!!Edw paraitithikan, tous barese kanoni o Dimos kai synexizoun kai plirwnoyn ta spasmena!!Valta ki afta loipon sto logariasmo twra pou gyrizei kai pou xereis...borei kai na ta dwsoun ki afta!

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΧΕ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ said...

Καλημέρα σε όλες-ους

Φίλε A2 player οφείλουμε να είμαστε αντικειμενικοί, για να μας παίρνουν στα σοβαρά όσοι μας διαβάζουν. Είναι γεγονός ότι ο Αγγελούδης προέρχεται από τον ΠΑΣΟΚΙΚΟ σωλήνα που τοποθετούσε τα στελέχη σε διάφορες κρατικοδίαιτες θέσεις. Πρέπει όμως να παραδεχτούμε τους αριθμούς και να αναγνωρίσουμε ότι στον ΟΛΘ, κάνει έργο απ΄ότι φαίνεται από τα νούμερα. http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2044435

Μακάρι βεβαίως να έκανε τα ίδια και στο χάντμπολ, όπου η σπατάλη έχει πάει σύννεφο. Ελπίζω κάποια στιγμή να δεήσει να ασχοληθεί με τα τεκταινόμενα του αθλήματος.

Ωραία συνεχίζονται οι αναρτήσεις στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, φτάνοντας αισίως τις 62. Είναι μια προσωπική δικαίωση. Κάτι λείπει όμως. Εκεί που βρίσκεται το "ψωμί". Στις αποφάσεις που αφορούν προσλήψεις και τις αποδοχές τις οποίες εξακολουθείτε αποκρύβετε. Επίσης καλό θα ήταν να δούμε τι έγινε με το Παγκόσμιο. Τηρήθηκε απαρέγκλιτα ο προϋπολογισμός ή όχι; Ας βγεί μια ανακοίνωση για τα πεπραγμένα. Πάρτε παράδειγμα από τον εν δυνάμει Πρόεδρο.

Anonymous said...

ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ...? ΒΡΗΚΕ ΧΟΡΗΓΟΥΣ..? ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Α1? ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ? ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΑΛΙ....!!!

Anonymous said...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΗΣΗΣ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΟΜΙΛΩ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.Η ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ,ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ.ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΒΡΙΛΛΗΣΙΩΝ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΑ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΗΝ Ο.Χ.Ε.ΜΕ ΣΤΟΧΟ Ν'ΑΠΑΛΛΑΞΩ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥΣ Η ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ.ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ(θεωρώ δε οτι το φαινόμενο των Βριλλησίων είναι συνέχεια)ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ Η Ο.Χ.Ε.ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ...ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ...ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΤΕΛΟΣ ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΩ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΕ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΒΡΙΛΛΗΣΙΩΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΟ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΚΟ ΟΙΩΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΙΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ....

Anonymous said...

ΦΙΛΕ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΞΑΜΗΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ (‘Η ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ) ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΤΙΤΑΣΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΨΩΜΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ – ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ CEO ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ (ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΥΦΕΣΗΣ). ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΧΕ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΣΕΙΣ – ΚΟΙΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΡΩΤΑΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΟΛΘ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ?

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΩΣΕΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΣ ΟΧΕ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ?

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΕΩΝ ΕΙΔΑΜΕ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΟΛΘ!!!!!!!!!!

Α2 PLAYER

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΧΕ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ said...

Αγαπητέ μου Α2 και 7.06,

Δεν θα πω τίποτε παραπάνω. Μιλάμε για εισηγμένη στο χρηματιστήριο που ανακοινώνει θετικούς δείκτες στο εξάμηνο σε κλίμα ύφεσης. Επιμένω ότι πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί για να μας παίρνουν στα σοβαρά.

Όσο αφορά το χάντμπολ πιστεύω να αντιλαμβάνεσαι την κριτική μου για την ανύπαρκτη διοίκηση.

Ποιος περιμένετε να ενδιαφερθεί; Από το ΔΣ της ΟΧΕ; Δείτε ποια σωματεία εκπροσωπούν οι περισσότεροι σύμβουλοι και θα καταλάβετε. Σωματεία τοπικών κατηγοριών, που είτε πλέον δεν υπάρχουν είτε είναι σφραγίδες.

Μετά μην απορείτε γιατί το άθλημα πάει κατά διαόλου. Με τη σχέση λίγα ενεργά σωματεία/μεγάλη κρατική επιχορήγηση θα έπρεπε να μην αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα και να είχαμε μείνει αλώβητοι. Μας έφαγαν όμως οι σπατάλες σε κολλητιλίκια, ταξίδια, άσκοπες προσλήψεις, υπερωρίες κλπ.

Καιρός όμως είναι και τα σωματεία να αναλάβουν τις ευθύνες τους για τις επιλογές τους και να σκεφτούν του χρόνου αν θα πρέπει να βγει διοίκηση με Σταλινικά ποσοστά. Αυτό εκμεταλλεύονται, ότι δεν ασχολείται κανείς και μπορούν να κάνουν ότι νομίζουν. Κάντε τους να νοιώσουν ότι κινδυνεύει η καρέκλα τους και ίσως τα πράγματα φτιάξουν προς το καλύτερο.

Anonymous said...

ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΧΕΙΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΕΤΗΣΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΙΣΩΣ ΜΠΩ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΜΙΚΡΗΣ ΕΙΣΗΓΜΕΝΗΣ. (ΤΑ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ) ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΟΣ – ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ. ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΙΚΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ?
ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΜΗΠΩΣ – ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ?
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ OGI NA ΜΑΓΕΥΕΙ ΤΑ ΠΛΗΘΗ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ?)
ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ Η ΟΜΑΔΑ ΦΥΣΑΕΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

ΠΕΡΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ said...

Θα ηθελα να επεμβω με ενα συντομο σχολιο για τα οσα γραφονται για την διοικηση των Βριλησσιων κ συγκεκριμενα για την αποφυγη σπιλωσης του ονοματος του Β. Σκουλα.
Ειναι ιδιαιτερα λυπηρο να διαβαζω αυτες τις κακοηθιες για τον ανθρωπο ο οποιος στηριξε οικονομικα επι σειρα ετων τον συλλογο.Ολοι οι Βριλησσιωτες γνωριζουν την προσφορα κ την αγαπη του για την ομαδα.
Μετα την διαλυση της ομαδας μας οι διοικηση μας υποσχεθηκε οτι οι παιχτες που τιμησαν κ ιδρωσαν αυτη την ιστορικη φανελα,με αποκορυφωση το αητητο 13αγωνων κ την κατακτηση του κυπελου,οτι θα εξοφληθουμε μεχρι κ το τελευταιο ευρω αρχης γενομενης το Αυγουστο που μας κατεβαλαν την πρωτη δοση.

Γαλανηs γιαννηs said...

ΠΕΜΠΤΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011 "ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Α1"..
ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ Κ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΒΑΘΥΑ..ΘΕΩΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΝΟΥΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟ..ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΑΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ Κ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΤΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΧΑΝΤΜΠΩΛ..ΥΠΗΡΕΤΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ Κ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2003 Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΠΡΙΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ..ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΛΑΣ..ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ ΜΕΣΑ ΣΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ (ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ Κ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ) ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΝΥΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΑΙΟ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΠΟΝΟΣ-ΙΔΡΩΤΑΣ-ΨΥΧΗ-ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΖΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ..Η ΦΟΥΡΝΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΕΙΧΕ ΓΑΛΟΥΧΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑ Κ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ) ΜΕ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ..ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Κ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΥΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ..ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ..ΑΝ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Κ ΤΟ ΚΟΠΟ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ Κ ΤΗΣ ΔΙΟΗΚΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ..ΛΑΘΗ ΓΙΝΑΝΕ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΝΤΟ ΑΛΛΑΘΗΤΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΙΖΕΤΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο Ε.Σ.Ν.ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΘ0Σ - ΑΓΑΠΗ Κ ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΠΙΣΤΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΜΑΣ-ΤΟΥΣ ΙΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ..ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΤΟ ΣΚΟΥΛΑ..ΑΥΤΟΣ ΑΞΙΖΕ Κ ΑΥΤΟΣ ΣΗΚΩΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΥΠΕΛΟ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΝΕΜΟΡΦΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ..ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ..ΕΜΕΙΣ ΜΑΤΩΣΑΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ,ΕΣΥ ΜΑΤΩΣΕΣ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ..

" ΒΡΙΛΗΣΣΑΡΑΑΑ ΟΟΛΛΕΕ!!!!!!!!!!!! "

Υ.Γ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ Ο ΣΥΛΟΓΟΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ,ΑΝ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ Κ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ!

Anonymous said...

Καταλάβατε κύριοι και κυρίες ρουφιάνοι τι εστί Βριλήσσι!!!!!Όλοι μία γροθιά, ακόμα και στην χειρότερη φάση!!!!Μπράβο στους παίκτες που απέδειξαν ότι "δεν κλαίνε"!!!, αλλά θα βάλουν και τα κορμιά τους και εκτός γηπέδου στα γυφτολαμόγια που βρέθηκαν, με την κάλυψη της ανωνυμίας, να κατηγορούν και να το παίζουν ειδήμονες και κριτές των πάντων!!! Μακάρι να ξαναφτιαχτεί αυτή η ομάδα και καλύτερη ακόμα.
ΦΟΡΤΣΑ ΒΡΙΛΗΣΣΑΡΑ!!!!!

Anonymous said...

Να ρωτήσω γιατί οι παίκτες των Βριλησσίων δεν κατέβηκαν να παίξουν τζάμπα φέτος, αφού χρήματα δεν υπάρχουν και αφού οπως λένε αγαπάνε τόσο πολύ την ομάδα? Κάτι τέτοιο από όσο ξέρω κάνανε σχεδόν όσοι παίκτες μεινανε στον Φίλιππο φέτος για να σωθεί η ομάδα και η ιστορία τους.

Σημ: Η ερώτηση δεν είναι πικρόχολη.

Anonymous said...

giati poly apla file moy to exoun xanakanei k afti h katastash den odigei poythena..kapoia stigmi kleinei o kyklos kapoion pragmaton sti zoi k einai simantiko na xereis pote einai ayti h stigmi(ayto omvs einai prosopiko toy kathenos)..

Anonymous said...

νομίζω οτι τα παιδιά των Βριλησσίων έχουν και δίκιο και άδικο μαζί....!!
Δίκιο να στηρίζουν την Διοίκηση που έκανε ότι μπορούσε μέχρι εκεί που μπορούσε έστω κ με τα λάθη...(για μένα λάθος ήταν το περσινό οικονομικό άνοιγμα) αλλά κ με πολλά σωστά όπως ότι πίστεψε σε αυτά τα παιδιά για πολλά χρόνια...!!!
Άδικο ομως έχουν διότι αυτό που τους κράταγε στα Βριλήσσια όπως ισχυρίζονται οι περισσότεροι δεν ήταν το οικονομικό αλλά η παρέα, το πάθος, η ψυχή....και τότε αν όλα αυτά ισχύουν θα έπρεπε να μην ψάχνονται σε διάφορες ομάδες για να παίξουν με κριτήριο το χρήμα (όπως ακούγεται για 2-3) αλλά να πάνε όλοι μαζί σε μια ομάδα έστω κ μικρότερης κατηγορίας (αν δεν μπορούν να πάνε όλοι μαζί σε ομάδα Α1) ώστε να έχουν αυτό το οποίο τους ένωνε...την παρέα, το πάθος !! Μπορεί να είμαι λάθος εγώ....ή να το βλέπω εγώ έτσι το άθλημα...!! Άλλα απλά πιστεύω ότι έτσι ακυρώνουν τον ίδιο τους τον εαυτό.
Επειδή ομως θέλω να είμαι ειλικρινής....για μένα τα τελευταία 3 χρόνια ήταν η ομάδα που έπαιζε πραγματικά με πάθος και ψύχη και καταλαβαινες ότι ήταν μια παρέα φίλων...!!! Κρίμα που χάλασε αυτό....!!! Τους εύχομαι ότι καλύτερο....

Anonymous said...

ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΛΑ ΣΤΟ Ν ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΒΡΙΛΛΗΣΙΩΝ.ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΙΝΕΣΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΑ ΒΡΙΛΛΗΣΙΑ.ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ,ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΙΛΑΘΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥΣ,ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ Ο.Χ.Ε.ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΠΙΠΤΩΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΟΠΑΠ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ,ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΕΠΟΝΤΑ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΤΣΙ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

Anonymous said...

Ακομα δεν εχετε συνειδητοποιησει ποσο κακο εκανε στο αθλημα η διαλυση των Βριλησσιων.Δεν ηταν μια παρεα μισθοφορων οπως το παραδειγμα των- Αθηναικου-Θερμαικου.Γηγενης παιχτες που ξεκινησαν απο το μηδεν κ εφτασαν στην κορυφη.Αυτα δεν τα βλεπει η ομοσπονδοια που για 20-30χ αφησε να χαθει η κυπελλουχος Ελλαδας.....Ντροπη,μονο αυτο εχω να πω...

Anonymous said...

10:21 TA LES SWSTA. TO HANDBALLAKI PLEON EINAI MONO GIA PAREES K FILOUS SE OMADES POU YPARXOUN APLA EPEIDI GOUSTAROUN TO ATHLIMA, KAI EFTASE EDW..GIATI TOSA XRONIA TO KSEZOUMISAN KATI KAREKLOKENTAUROI....!!!
KAI AN VGAINOUN 2-3 TALENTA KALO EINAI NA FEUGOUN EKTOS ELLADOS GIA NA PROKOPSOUN...!! ETSI EINAI.

Anonymous said...

TRIS PROEDROI YPARXOYN STHN ELLADA.....POY OTAN PHRAN TITLO OI OMADES TOYS OLOI OI PAIXTES KANAN STH AKREI NA TO SYKOSOYN AYTOI PROTH....KOKKALHS.......GIANNAKOPOYLOS........KAI SKOYLAS........EISAI TERASTIOS BILLARA......SKOYLA....KONTOS........

Takis Kleopas said...

Den parakalesame pote kai kanenan... Aima ki ammos giname o enas gia ton allo opws elege enas filos mas.
kai figame me to kefali psila , kyrioi, nikhtes, me tis simpa8eies kai tis antipa8eies ton tsampouka thn psuxh kai thn parea mas.
Sevasmo 8elame kai ton katakthsame mesa sto gipedo opws armozei ston a8lhtismo. foveres stigmes pou tis efxomaste se olous.

Anonymous said...

ARE BRHLHSSARA...AMA KATEBENAME FETOS....PERIPATO NTAMPL.....THA KANAME.......MALLON O DHMARXOS EINAI AEKHTSHS.......KAI TA THELEI OLA GIA THN AEK........TO STENAXORISAME KAI STO KYPELLO......KALA EKANE KAI MAS DIALISE.....TORA DEN EXEI NA FOBATE TIPOTA.......NTAMPL THA PAREIS AEKHTSH DHMARXE.....KONTOS

Anonymous said...

Ta Vrilissia dialysan...!! milate gia parea k paparies....!! oloi gia ta fraga zoun...!!!! k monadiki proteraiotita ta fraga....gia na dialexoun omada k gia na paixoun pali... !! swsta Giwrgaki..?

Anonymous said...

ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΝΝΟΕΙΣ....ΑΝ ΛΕΣ ΤΟΝ ΠΕΡΡΟ, ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ..?
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ...???
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΨΑΧΝΑΝΕ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ....

ΠΕΡΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ said...

Στο Λουτρακι πηγα μαζι με τον Λαμπη Βαμβακα,Μπαρμπα κ θα παιξουμε με τους παλιους μας συμπαιχτες Βλαντο κ Χατζηκωνσταντινου.Οι αλλοι Βριλησσιωτες δυστυχως σταματησανε τουλαχιστον για φετος,οποτε αυτος με τα πικροχολα σχολια παραπανω πηρε την απαντηση του...

ΠΕΡΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ said...

Σημερα υπογραψαμε...