Θέμα παραίτησης Ριγανά στον Φαίακα...Τι είπε στο greekhandball.com ο προπονητής της νησιωτικής ομάδας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Θέμα παραίτησης Ριγανά στον Φαίακα...Τι είπε στο greekhandball.com ο προπονητής της νησιωτικής ομάδας

 


Μιλώντας στο greekhandball.com  ο προπονητής του Φαίακα Κέρκυρας Νίκος Ριγανάς, άφησε, ουσιαστικά, ανοικτό κάθε ενδεχόμενο στη συνεργασία του με την ομάδα του Ιονίου.

Οπως τόνισε στη συνομιλία που είχαμε, ο άνθρωπος που έχει ταυτίσει την παρουσία του με την διαρκή, τα τελευταία χρόνια, αγωνιστική άνοδο του Φαίακα, θα μιλήσει την Δευτέρα με την διοίκηση του συλλόγου για το τι φταίει ΄΄ καθώς ίσως να κάνει ο ίδιος κάποια λάθη΄΄.

Η επιλογή του Νίκου Ριγανά να θέσει  την παραίτηση του στη διάθεση της διοίκησης, προκύπτει όχι ως αυθαίρετη ερμηνεία, αλλά, μέσα από τις ίδιες τις δηλώσεις που μας έκανε και τις οποίες παραθέτουμε απολύτως αυτούσιες :

΄΄ Είχα πεί ότι το παιχνίδι είναι μονόδρομος για να δείξουμε την δουλειά που έχουμε κάνει. Ουσιαστικά, είδα την ομάδα μου στο πρώτο μέρος, όταν ήταν πολύ καλή απέναντι στον Ζαφειράκη. Στο δεύτερο ημίχρονο, χάσαμε την ψυχραιμία μας και την νίκη μέσα από τα χέρια μας. Την Δευτέρα θα υπάρξει ανασυγκρότηση. Θα μιλήσουμε με την διοίκηση για το τι φταίει, μίλησα ήδη με τους παίκτες. Είναι δύσκολη στιγμή για εμένα...Η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή, έχει κάνει πολύ καλή προετοιμασία, πολύ καλές μεταγραφές. Ισως να κάνω κάποια λάθη εγώ...Πριν από το ματς είχα πεί στους παίκτες ότι αυτός είναι ένας τελικός, όπως και ότι πιστεύω σε εκείνους. Ακουσαν να τους λέω ότι αν δεν κερδίσουμε θα αναθεωρήσω κάποια πράγματα. Και δεν κερδίσαμε.....Στο πρώτο μέρος έμεινα ευχαριστημένος, αλλά, στο δεύτερο δεν είχαμε, ξαφνικά, ψυχολογία να κρατήσουμε το σκορ...Θα βάλουμε κάτω να δούμε τι φταίει...Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, δίχως να είναι δικαιολογία για την ισοπαλία, αλλά, μία αλήθεια, η διαιτησία είναι το αγκάθι του ελληνικού χάντμπολ, κατώτερη των περιστάσεων. Θα μιλήσω με την διοίκηση....Είμαστε μία οικογένεια στον Φαίακα και τα προβλήματα λύνονται μέσα στην οικογένεια...΄΄.

Επιπλέον, για το ρεπορτάζ, όπως το παρουσιάζουμε με την απαραίτητη επιβεβαίωση :

Την Πέμπτη, ο Ριγανάς είχε πεί στους παίκτες του ότι θα παραιτείτο εάν η ομάδα δεν κέρδιζε στη Νάουσα.

Θεωρώντας ότι θα έπρεπε να μη φανεί ανακόλουθος, έθεσε ήδη, με τηλεφωνική επικοινωνία, την παραίτηση του στη διάθεση του Προέδρου και του Δ.Σ. του Φαίακα.

Θα ακολουθήσει συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου, ώστε να αποφασισθεί εάν θα γίνει δεκτή η παραίτηση του Ριγανά.

Ωστόσο, το ζήτημα είναι ( προς το παρόν ) ανοικτό και ( τώρα τουλάχιστον...) δεν θα πρέπει να θεωρείται τετελεσμένο.

Νίκος Δελαγραμμάτικας

No comments