Αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ντέρμπι - Το greekhandball.com δηλώνει... παρών και θα μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις από το ΟΑΚΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ντέρμπι - Το greekhandball.com δηλώνει... παρών και θα μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις από το ΟΑΚΑΛίγες ώρες απέμειναν έως την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι (21/09, 19:00, ΕΡΤSports HD) στην αίθουσα, «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Το greekhandball.com, συνεπές στο καθήκον της ενημέρωσης, θα βρίσκεται από νωρίς στο γήπεδο του Αμαρουσίου και θα καταγράφει με επαγγελματισμό και αξιοπιστία όλες τις εξελίξεις, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο άμεση πληροφόρηση στους αναγνώστες. Πριν την έναρξη της πολυαναμενόμενης αναμέτρησης θα υπάρξει πλούσιο ρεπορτάζ (παρακολουθείτε και την σελίδα μας στο Facebook, στην οποία θα αναρτηθούν σχετικά στοιχεία), κατά την διάρκεια του αγώνα θα έχουμε livescore, ενώ μετά τη λήξη του ματς θα ακολουθήσουν δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές και των δύο ομάδων. 

Μείνετε κοντά μας! Καλό παιχνίδι!

No comments