Χόγκας: «Πρέπει να αποκτήσουμε σταθερότητα και να μην ενθουσιαζόμαστε, ούτε να απογοητευόμαστε εύκολα» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χόγκας: «Πρέπει να αποκτήσουμε σταθερότητα και να μην ενθουσιαζόμαστε, ούτε να απογοητευόμαστε εύκολα»



Πολλά σκαμπανεβάσματα είχε στην απόδοσή του ο Διομήδης Άργους στην εκτός έδρας νίκη του (19/09, 29-22) με αντίπαλο τον Δούκα, σύμφωνα με τον αθλητή των «Λύκων», Μαλίκ Χόγκας, ο οποίος πρόσθεσε πως οι παίκτες του Διομήδη θα πρέπει να διαχειρίζονται στο εξής καλύτερα την ψυχολογία τους.

O 32χρονος δεξιός εξτρέμ δήλωσε στη σελίδα των Αργιτών στο Facebook: «Το παιχνίδι ήταν μια καλή δοκιμή, για να δούμε το επίπεδό μας απέναντι σε μια νέα και φρέσκια ομάδα. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού κάναμε αρκετά τεχνικά λάθη, που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε και να πάρουμε πιο εύκολα τους βαθμούς της νίκης. 

Η ομάδα μας είναι πολύ καλή και με πολλές δυνατότητες. Πρέπει να αποκτήσουμε σταθερότητα και να δουλέψουμε καλύτερα τις ψυχικές μας καταστάσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα, να μην ενθουσιαζόμαστε ούτε να απογοητευόμαστε εύκολα, και θα το κάνουμε να είναι σίγουροι όλοι. Έχω μεγάλη πίστη στους προπονητές μας και στην ομάδα. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα από το επίπεδο του αντιπάλου».

No comments