Η Δράμα επικράτησε της Πυλαίας, που στερήθηκε τους... μισούς αθλητές της - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Δράμα επικράτησε της Πυλαίας, που στερήθηκε τους... μισούς αθλητές της


Φωτογραφία αρχείου

Στη Δράμα διεξήχθη το φιλικό παιχνίδι μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και της Πυλαίας. Οι Δραμινοί επικράτησαν των φιλοξενούμενων, από τους οποίους έλειπαν οι... μισοί αθλητές, με 21-17.
Ο τεχνικός της Δράμας, Σάκης Βαλαβάνης, επεσήμανε στο greekhandball.com: «Ενώ δεν παρουσιαστήκαμε πολύ καλοί, καταφέραμε να νικήσουμε. Ο χρόνος είναι υπέρ μας, δοκιμάσαμε νέα σχήματα και πρόσωπα, που μπήκαν μετά από καιρό στην ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και θα δουλέψουμε, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος».
Απουσίασαν οι Τουνγκελίδης, Σίνα, για προσωπικούς λόγους.
Ο κόουτς των Θεσσαλονικέων, Γιώργος Καρασαββίδης, σχολίασε στην ιστοσελίδα μας: «Αυτό το παιχνίδι ήταν καλύτερο, για εμάς, σε σχέση με τα προηγούμενα. Σιγά σιγά μας... βγαίνουν στοιχεία που δουλεύουμε για την επίθεση, ενεργούμε με μεγαλύτερη ταχύτητα σε επιθετικές προσπάθειες και αυτό είναι το ζητούμενο. Θα ήθελα να παλέψουμε περισσότερο για το αποτέλεσμα, στα τελευταία λεπτά. Έχουμε αρκετές απουσίες και πολλοί παίκτες αγωνίζονται περισσότερο απ' ό, τι θα έπρεπε, δεδομένου βεβαίως του σταδίου της προετοιμασίας. Ωστόσο, τα παιδιά ανταπεξήλθαν. Δυστυχώς, δεν έχουμε καταφέρει να μαζευτούμε όλο μαζί ακόμα, πάντα λείπουν κάποιοι εκ των οποίων και βασικές μονάδες. Το γεγονός αυτό, όμως, μας έχει κάνει πιο δυνατούς και όταν θα είμαστε όλοι μαζί θα είμαστε πιο σκληροί».
Διαθέσιμοι για την Πυλαία δεν ήταν οι Ορφανουδάκης (επαγγελματικές υποχρεώσεις), Τριανταφυλλίδης (λόγω σπουδών), Κουκμίσης Ν. (δόντι), Μπάτζιος (διάστρεμμα), Ελέτας (επιστρέφει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μεθαύριο), Αντωνιάδης (δεν έχει επιστρέψει ακόμα σε κανονικό ρυθμό), Σεβαστίδης (προφυλάχθηκε, λόγω ενοχλήσεων), Βραχιολίδης (προφυλάχθηκε, λόγω κόπωσης).

No comments