Η αποτίμηση των τριών φιλικών του Φαίακα και το ερωτηματικό για την συνέχεια, μέχρι την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η αποτίμηση των τριών φιλικών του Φαίακα και το ερωτηματικό για την συνέχεια, μέχρι την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος


Φωτογραφία αρχείου

Τριήμερο (Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή) φιλικών αναμετρήσεων ήταν αυτό, που μόλις πέρασε, για τον Φαίακα Κέρκυρας, ο οποίος ταξίδεψε στη βόρεια Ελλάδα από το νησί του Ιουνίου, ώστε να αγωνιστεί στο πλαίσιο της προετοιμασίας του.
Οι Φαίακες έπαιξαν την Παρασκευή (04/09) κόντρα στον ΠΑΟΚ και ηττήθηκαν με 29-27, το Σάββατο (05/09) με αντίπαλο τον ΓΑΣ Κιλκίς και επικράτησαν με 33-28, ενώ την Κυριακή (06/09) συνάντησαν τον Αερωπό Έδεσσας και ο αγώνας έληξε ισοπαλία (28-28). Η ομάδα του Νίκου Ριγανά παρουσίασε καλή εικόνα και στα τρία φιλικά.
Άγνωστο είναι, προς το παρόν, αν oι Κερκυραίοι θα προγραμματίσουν κάποιο άλλο φιλικό ματς, πριν από την έναρξη της Handball Premier. Άλλωστε, η απομάκρυνσή τους από την βάση τους στοιχίζει και οι υπόλοιπες ομάδες, που επίσης υπολογίζουν το κόστος του ταξιδιού στο νησί, δεν δέχονται εύκολα να μετακινηθούν για φιλικό στην έδρα του Φαίακα.

No comments