Ματαιώθηκε το τουρνουά στην Πάτρα - Δύο φιλικά έπαιξαν, μεταξύ τους, Ακαδημία και Πολυνίκης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ματαιώθηκε το τουρνουά στην Πάτρα - Δύο φιλικά έπαιξαν, μεταξύ τους, Ακαδημία και Πολυνίκης



Ματαιώθηκε το τουρνουά, που θα διοργάνωνε η Ακαδημία Πάτρας σήμερα (27/09), καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό αθλητής του ΑΟ Ιωαννίνων. Παρ' όλα αυτά, η ομάδα της Πάτρας αγωνίστηκε σε δύο φιλικά με αντίπαλο τον Πολυνίκη Ναυπλίου.


Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ακαδημίας Πάτρας:


«Την Παρασκευή το βράδυ ειδοποίησαν οι υπεύθυνοι του ΑΟ Ιωαννίνων ότι ένας αθλητής τους κατόπιν test βγήκε θετικός στον κορωνοϊό και σύμφωνα με το πρωτόκολλο  μπήκε όλη η  ομάδα σε εβδομαδιαία  καραντίνα. Έτσι το τουρνουά της Πάτρας ματαιώθηκε και ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Αχαΐας μόνον ο  Πολυνίκης Ναυπλίου όπου και φιλοξενήθηκε από την Ακαδημία των Σπορ.

Οι δύο σύλλογοι χώρισαν τους αθλητές τους σε δύο ομάδες και έδωσαν δύο φιλικά. Στο πρωινό φιλικό η ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ νίκησε 32-27 (ημίχρονο 17-15). Στον απογευματινό αγώνα το σκορ έληξε  20-27 (ημίχρονο  10-12) με νικήτρια ομάδα τον Πολυνίκη Ναυπλίου.

Η ομάδα της Πάτρας ευχαριστεί και δημόσια την ομάδα του Ναυπλίου για την συμμετοχή της και τους εύχεται καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα και να εκπληρώσουν τους στόχους τους».

No comments