Οι απονομές για το Διεθνές Τουρνουά ΄΄ Ανδρέας Παπασταμάτης ΄΄ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι απονομές για το Διεθνές Τουρνουά ΄΄ Ανδρέας Παπασταμάτης ΄΄Μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΚ-Γιούροφαρμ Πέλιστερ, με τον  οποίο ολοκληρώθηκε το 1ο Διεθνές Τουρνουά ΄΄ Ανδρέας Παπασταμάτης ΄΄,  προβλήθηκε βίντεο στη μνήμη του Ανδρέα Παπασταμάτη, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ενός λεπτού σιγή.

Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, τίμησε την οικογένεια του Ανδρέα Παπασταμάτη προσφέροντας μία τιμητική πλακέτα στον Σταμάτη Παπασταμάτη, που ήταν εμφανώς συγκινημένος.
Ο Κριστιάν Ουγκάλντε  ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του τουρνουά, αφού αναδείχθηκε τόσο MVP όσο και πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 19 τέρματα.
Την απονομή του MVP έκανε ο  Αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και διοικητικός ηγέτης του τμήματος χάντμπολ, Σταμάτης Παπασταμάτης, ενώ την απονομή του 1ου σκόρερ, πραγματοποίησε ο Υπεύθυνος των Ακαδημιών Χάντμπολ της ΑΕΚ,  Αντώνης Βασιλακάκης.
Ακολούθησε η απονομή του ομοσπονδιακού τεχνικού, Γιάννη Αρβανίτη στην ομάδα του Διομήδη Άργους και του Γενικού Γραμματέα της ΟΧΕ,  Κώστα Σταματιάδη, στην Γιούροφαρμ Πέλιστερ.


No comments