Προς ολοκλήρωση τα έργα στο κλειστό στο «Μάνος Λοΐζος» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Προς ολοκλήρωση τα έργα στο κλειστό στο «Μάνος Λοΐζος»Καλά τα μαντάτα για τον Άρη Νίκαιας, αφού οι εργασίες του κλειστού γηπέδου στο «Μάνος Λοΐζος» προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, όπως τόνισε και ο δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης. Οι διαγραμμίσεις έγιναν ήδη…

Το σχόλιο του δημάρχου:
Πριν ακριβώς δύο μήνες ανακοινώσαμε τα έργα για την αποπεράτωση του κλειστού γηπέδου στην οδό Θηβών, δίπλα από τον «Πλάτωνα». Σήμερα, είναι ήδη έτοιμος ο αγωνιστικός του χώρος με το παρκέ και τις διαγραμμίσεις για τους αγώνες χάντμπολ και μπάσκετ. Επίσης, τοποθετήθηκαν και τα καθίσματα των θεατών στις κερκίδες.
Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς τον εκσυγχρονισμό του γηπέδου με την εγκατάσταση νέου φωτισμού που ξεκινάει τη Δευτέρα, κλιματισμού και πυρασφάλειας. Το μεγάλο αυτό έργο θα κοστίσει στο Δήμο περίπου €500.000, αλλά το θεωρούμε απαραίτητο για να μπορέσουν να καλυφθούν οι ανάγκες των ομάδων της πόλης. Επιτέλους, μετά από σχεδόν 20 χρόνια που το γήπεδο παρέμενε ημιτελές και ανενεργό, σε λίγο καιρό θα το δούμε ολοκληρωμένο και σε πλήρη αγωνιστική λειτουργία.

No comments