Το συγκινητικό βίντεο για τον Ανδρέα Παπασταμάτη και ο λόγος, που εκφωνήθηκε στο ΟΑΚΑ, προς τιμήν του - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το συγκινητικό βίντεο για τον Ανδρέα Παπασταμάτη και ο λόγος, που εκφωνήθηκε στο ΟΑΚΑ, προς τιμήν του



Ένα πολύ συγκινητικό βίντεο προς τιμήν του Ανδρέα Παπασταμάτη, πατέρα του διοικητικού ηγέτη της χαντμπολικής ΑΕΚ, Σταμάτη Παπασταμάτη, προβλήθηκε χθες (06/09) στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, κατά την τελετή λήξης του 1ου διεθνούς τουρνουά, που διοργάνωσε η Ένωση και το οποίο φέρει το όνομά του.
Πριν από την προβολή του βίντεο εκφωνήθηκε λόγος, ο οποίος ακολουθεί, στη μνήμη του Ανδρέα Παπασταμάτη:

«Ο Ανδρέας Παπασταμάτης υπήρξε ένας ωραίος, διακριτικός, αξιοπρεπής, δοτικός και έντιμος άνθρωπος.
Ήταν ο Πατριάρχης μίας όμορφης οικογένειας, έδωσε αρχές, αξίες και στήριξη στα παιδιά του, Σταμάτη και Κατερίνα, είδε να μεγαλώνουν τα τέσσερα εγγόνια του με ήθος και στόχους, προοδεύοντας σε κάθε δραστηριότητά τους.
Αγάπησε από μικρός την ΑΕΚ και μετέδωσε σε παιδιά και εγγόνια τον δικό του παλμό για την Ένωση, πάντα με αίσθημα προσφοράς και φίλαθλη προσέγγιση.
Η μικρότερη τιμή που τού πρέπει, είναι η αφιέρωση του τίτλου του Πρωταθλήματος από την ομάδα της καρδιάς του και η καθιέρωση του τουρνουά, ''Ανδρέας Παπασταμάτης'', τούτες τις ημέρες που θυμίζουν την απώλειά του, ένα χρόνο πριν, στις 11 Σεπτεμβρίου.
Από εκεί ψηλά, ο κυρ Ανδρέας θα καμαρώνει.
Τον Σταμάτη με την Χριστίνα, την Κατερίνα με τον Βαγγέλη, τον Ανδρέα του, που σώζει ζωές ως γιατρός, τον δικηγόρο Νίκο, την οδοντίατρο Σίλια, την Αναστασία που ετοιμάζεται να ακολουθήσει ως επιστήμων τα χνάρια των άλλων βλασταριών της οικογένειας.
Και φυσικά θα περιμένει καλά παιχνίδια και νίκες από την ΑΕΚάρα του».


No comments