Χαντέλης: «Ανάλογη πορεία με την περσινή ή ακόμα καλύτερη» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χαντέλης: «Ανάλογη πορεία με την περσινή ή ακόμα καλύτερη»



Πανέτοιμοι δηλώνουν στον Διομήδη Άργους για την έναρξη της Handball Premier 2020-21 και την αυριανή (17.00) εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Δούκα.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα των Λύκων, ο αρχηγός τους, Γιάννης Χαντέλης, δήλωσε σχετικά: «Καταρχάς θα ήθελα να καλωσορίσω τους καινούργιους συμπαίκτες μου στην οικογένεια του Διομήδη. Για το φετινό πρωτάθλημα εύχομαι μόνο να μη συναντήσουμε ανάλογες καταστάσεις με αυτές του Μαρτίου. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, το Σάββατο αντιμετωπίζουμε το νεανικό σύνολο του Δούκα για την πρώτη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος. Από τη μεριά μας εμείς θα εμφανιστούμε έτοιμοι στο γήπεδο, καθώς έχουμε δουλέψει πάρα πολύ για να ανεβάσουμε επίπεδο και να έχουμε μια πορεία ανάλογη με την περσινή ή ακόμα καλύτερη! Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους εύχομαι, μακριά από τραυματισμούς».

Ο τεχνικός του Διομήδη, Γιώργος Χαλκίδης, επανέλαβε τον στόχο για απόδοση γρήγορου και θεαματικού χάντμπολ: «Είμαστε πανέτοιμοι για την έναρξη της σεζόν, μετά την πολύ καλή προετοιμασία που κάναμε. Παλιοί και νέοι παίκτες συνιστούν ένα δυνατό έμψυχο δυναμικό. Δούλεψαν πολύ όλο αυτό το διάστημα και έχει αναπτυχθεί εξαιρετική χημεία ανάμεσά τους. Στόχος μας είναι να παίζουμε γρήγορο και όμορφο χάντμπολ με πολλή ενέργεια και τρεξίματα σε κάθε αγώνα. Εύχομαι να έχουμε ένα καλό Πρωτάθλημα, χωρίς τραυματισμούς και αν συμβεί αυτό να είναι όλοι βέβαιοι πώς και φέτος θα κάνουμε περήφανο ξανά το σύλλογο και τον κόσμο του Άργους. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσο, για τη διαρκή παρουσία του δίπλα στην ομάδα, σε μια τόσο δύσκολη περίοδο. Όσο η ομάδα έχει τη στήριξη του δεν έχει να φοβάται τίποτα».

No comments