Πρωτοβουλία... ζωής στο ΔΑΚ Άργους - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πρωτοβουλία... ζωής στο ΔΑΚ Άργους



Πρόγραμμα εκμάθησης πρώτων βοηθειών, αλλά και παρουσίαση ορθών συμπεριφορών ατομικής υγιεινής, έλαβε χώρα χθες (26/07) στο ΔΑΚ Άργους. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα... ζωής, το οποίο παρακολούθησαν αθλητές της Ακαδημίας των «Λύκων», διοργανώθηκε από τον Διομήδη σε συνεργασία με το τμήμα του Ερυθρού Σταυρού της πόλης.  


Ακολουθεί το δελτίο Τύπου του Διομήδη Άργους:


«Πραγματοποιήθηκε χθες στο ΔΑΚ Άργους σε συνεργασία μας με το τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Άργους Ε.Ε.Σ Αργος η παρουσίαση του προγράμματος προαγωγής ατομικής υγιεινής και πρώτων βοηθειών στα παιδιά των ακαδημιών μας. Το πρόγραμμα επιμελήθηκε και παρουσίασε η κα Mαρία Σταματοπούλου, προϊσταμένη και εκπαιδεύτρια του Ε.Ε.Σ. μαζί με την κα Λένα Μπουντούρη, εθελόντρια κοινωνικής πρόνοιας και μέλος του Δ.Σ. του Ε.Ε.Σ. Άργους.

Περιλάμβανε εξάσκηση στη μέθοδο ΚΑΡΠΑ, παροχή πρώτων βοηθειών σε περιπτώσεις λιποθυμίας, τραυματισμού και ρινορραγίας καθώς και πολύτιμες οδηγίες για την ατομική υγιεινή, τόσο αναγκαίες την περίοδο αυτή.

Ευχαριστούμε θερμά την Κα Σταματοπούλου και όλα τα μέλη του Ε.Ε.Σ. Άργους για την ανταπόκριση τους στο κάλεσμα μας. Με υπευθυνότητα και πολλή αγάπη προς τα παιδιά τους έδωσαν ανεκτίμητες γνώσεις σε θέματα που τα αφορούν άμεσα και θα τους φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα στην καθημερινότητα τους!».

No comments