Αποχώρησε από την ενεργό δράση ο 57χρονος, Μιχάλης Λογοθετίδης, έπειτα από 38 χρόνια πορείας στο χάντμπολ, ως τερματοφύλακας! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αποχώρησε από την ενεργό δράση ο 57χρονος, Μιχάλης Λογοθετίδης, έπειτα από 38 χρόνια πορείας στο χάντμπολ, ως τερματοφύλακας!



Αντίο στην ενεργό δράση μετά από 38 χρόνια, είπε ο Σερραίος τερματοφύλακας, Μιχάλης Λογοθετίδης, σε ηλικία 57 ετών! Επρόκειτο για έναν από τους γηραιότερους, ενδεχομένως τον γηραιότερο (με κάθε επιφύλαξη), εν ενεργεία αθλητή χάντμπολ στην Ελλάδα και σίγουρα εκ των γηραιότερων σε ομαδικό άθλημα της χώρας μας.
Πρωτόπαιξε χάντμπολ στον ΑΟ Σερρών το 1982 (σε ηλικία 19 ετών) με δάσκαλο τον αείμνηστο,
Θανάση Μαρινάκη και όταν η ομάδα διαλύθηκε το 1999, μεταπήδησε στον ΜΠΣ Πανσερραϊκό, στον οποίο αγωνιζόταν μέχρι πρότινος.



Σε όλη την αθλητική του καριέρα χαρακτηριζόταν ως ο «παίκτης με προσωπικότητα». Πάλευε για την ομάδα του, τίμησε τις φανέλες που φόρεσε και έδινε χαρά στους φιλάθλους, που τον αγάπησαν και στις δύο ομάδες των Σερρών.
Ειδικά στον Πανσερραϊκό ήταν από τους πρωτεργάτες των μεγάλων στιγμών του συλλόγου. Το ΔΣ και τα μέλη της Λέσχης Φίλων Πανσερραϊκού, «Red Lions», τον αποχαιρέτησαν με συγκίνηση αποκαλώντας τον «παίκτη-ψυχή» και «παίκτη-λιοντάρι», τού ευχήθηκαν καλή συνέχεια και τόνισαν πως κρατούν για εκείνον μια θέση στον πάγκο της ομάδας, ώστε μια μέρα να επιστρέψει και να καθοδηγήσει τον Πανσερραϊκό, με το ίδιο πάθος και την ίδια αυταπάρνηση, σε νέες επιτυχίες. 

No comments