Σε κυκλοφορία από τις 21/09 οι κάρτες διαρκείας του Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σε κυκλοφορία από τις 21/09 οι κάρτες διαρκείας του Δούκα



Τις κάρτες διαρκείας του θα κυκλοφορήσει ο Δούκας στις 21 Σεπτεμβρίου, έχοντας ορίσει ως αντίτιμο για την αγορά τους τα 25 ευρώ. Στο μπροστινό μέρος των καρτών απεικονίζεται η ομάδα χάντμπολ Παίδων (2019-20) του συλλόγου, που κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας της.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δούκα:

''Κόντρα στα «σημεία των καιρών» και της απόστασης που η πανδημία του Covid-19 έχει αναγκαστικά δημιουργήσει μεταξύ φιλάθλων και Συλλόγων, ο ΑΣΕΔ θα θέσει τις προσεχείς ημέρες σε κυκλοφορία τις Κάρτες Διαρκείας του για την περίοδο 2020-2021.

Ίσως για πρώτη φορά στα χρονικά, η αγορά του εισιτηρίου διαρκείας δεν συνεπάγεται αυτόματα και δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο για την παρακολούθηση κάποιου αγώνα, καθώς όλες οι αναμετρήσεις διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου της ΓΓΑ.

Ωστόσο, η αγορά της Κάρτας Διαρκείας 2020-2021 του ΑΣΕΔ συνιστά μια πράξη υποστήριξης προς τις ομάδες μας σε μια δύσκολη εποχή για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό – και όχι μόνο – ελπίζοντας κάποια στιγμή ο κόσμος να επιστρέψει στα γήπεδα… Αν αυτό συμβεί (καθολικά ή σε ποσοστό βάσει της χωρητικότητας του Δαΐς), εννοείται ότι οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα έχουν την απόλυτη προτεραιότητα εισόδου στο γήπεδο.



Αξίζει να σημειωθεί ότι στο φετινό εισιτήριο διαρκείας απεικονίζεται η ομάδα Χάντμπολ Παίδων της περσινής περιόδου (2019-2020) η οποία κατάφερε να κατακτήσει αήττητη το Χρυσό Πανελλήνιο Μετάλλιο, ενώ στην πίσω όψη της κάρτας φιλοξενείται το λογότυπο της ασφαλιστικής εταιρείας «ΟΡΙΖΩΝ» η οποία συγκαταλέγεται μεταξύ των βασικών χορηγών εταιριών του ΑΣΕΔ εδώ και αρκετά χρόνια!

Θυμίζουμε ότι – υπό κανονικές συνθήκες – ο κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας μπορεί να παρακολουθεί όλους τους εντός έδρας αγώνες των «μπλε» σε Χάντμπολ Ανδρών (Handball Premier και Κύπελλο), Μπάσκετ Ανδρών (Β’ Εθνική Κατηγορία και Κύπελλο) και Ποδόσφαιρο Σάλας Ανδρών (Futsal Super League και Κύπελλο) ενώ, εναλλακτικά, για κάθε ματς υπάρχει εισιτήριο εισόδου (αξίας 5 ευρώ).

Το κόστος των φετινών Εισιτηρίων ανέρχεται στα 25 ευρώ έκαστος και η κυκλοφορία τους θα ξεκινήσει την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου''.

No comments