Οριστικό: «Σέντρα» την 1η Οκτωβρίου στη Μπουντεσλίγκα - Στις 26 Σεπτεμβρίου το Σούπερκαπ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οριστικό: «Σέντρα» την 1η Οκτωβρίου στη Μπουντεσλίγκα - Στις 26 Σεπτεμβρίου το ΣούπερκαπΗ πλειονότητα των κλαμπ της Μπουντεσλίγκα αποφάσισε και έτσι η νέα σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει την 1η Οκτωβρίου. Μέσα στο τελευταίο διάστημα ακούστηκαν κάποιες αντίθετες γνώμες σχετικά με την ημερομηνία έναρξης της γερμανικής πρώτης κατηγορίας χάντμπολ των ανδρών (π.χ. για εκκίνηση την 1η Ιανουαρίου 2021), ωστόσο όλες απορρίφθηκαν, καθώς άλλη καθυστέρηση δεν μπορεί να υπάρξει, όπως άλλωστε συμφωνήθηκε.
«Δεν υπάρχει εναλλακτική λύση. Όλοι μας γνωρίζουμε πως θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες και πως η προσεχής αγωνιστική περίοδος θα είναι προβληματική, καθώς άλλωστε το 50% των εσόδων των κλαμπ προέρχονται από τα εισιτήρια των θεατών στα γήπεδα. Όμως, δεν θα έχουμε θεατές», ανέφερε ο Πρόεδρος της Μπουντεσλίγκα, Ούβε Σβένκερ, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του.
Επιπλέον, συμφωνήθηκε πως πριν από την έναρξη της σεζόν στο Πρωτάθλημα, και συγκεκριμένα στις 26 Σεπτεμβρίου, θα λάβει χώρα ο αγώνας για το Σούπερκαπ ανάμεσα στο Κίελο και στη Φλένσμπουργκ, στο Ντίσελντορφ.

Πηγή: sportschau.de (δείτε εδώ)

No comments