Team building στον Αχλαδόκαμπο για τον Διομήδη Άργους - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Team building στον Αχλαδόκαμπο για τον Διομήδη Άργους



Στον Αχλαδόκαμπο Αργολίδας βρέθηκαν σήμερα οι παίκτες του Διομήδη Άργους, «χτίζοντας», όχι μόνο φυσική κατάσταση, αλλά και την απαραίτητη συνοχή για τα μέλη μίας ομάδας.

Οι Λύκοι ανέβηκαν για team building στον Αχλαδόκαμπο κατόπιν πρότασης του Δημάρχου Άργους – Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσου, ο οποίος, μάλιστα, τους έκανε το τραπέζι σε εστιατόριο της περιοχής. Νωρίτερα, ο τεχνικός του Διομήδη, Γιώργος Χαλκίδης και οι παίκτες του, επισκέφθηκαν μία σιδηροδρομική γέφυρα σε υψόμετρο (σημαντικό για την προετοιμασία αυτή την εποχή), ενώ φιλοξενήθηκαν για λίγο και σε ξενώνες του μαγευτικού τοπίου.

Από τα πιο ιστορικά χωριά της περιοχής ο Αχλαδόκαμπος, στα χρόνια της Επανάστασης του 1821 χρησίμευσε ως βάση ανεφοδιασμού των ελληνικών δυνάμεων. Στα χρόνια της Κατοχής, οι Γερμανοί εκτέλεσαν εννέα κατοίκους του οικισμού, ενώ ονομαστή είναι και η μάχη στο χάνι Αχλαδοκάμπου, στις 17 Μαΐου του 1944. «Χτίσιμο» φυσικής κατάστασης, σύσφιξη εσωτερικών σχέσεων και… ιστορία. Αυτή κι αν ήταν εποικοδομητική ημέρα για τους Λύκους…

No comments