Οι Ασιάτες αναβάλλουν τη μία διοργάνωση μετά την άλλη… - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι Ασιάτες αναβάλλουν τη μία διοργάνωση μετά την άλλη…



Σε επαναπρογραμματισμό πέντε ηπειρωτικών διοργανώσεων προχώρησε η Ασιατική Συνομοσπονδία Χειροσφαίρισης, ως συνέπεια της απρόβλεπτης εξάπλωσης του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, για το 2021 μεταφέρθηκαν, το Ασιατικό Πρωτάθλημα Κ20 που αρχικά επρόκειτο να γίνει στο Σιράζ του Ιράν από 10 έως 21 Ιουλίου, αναβλήθηκε και ορίστηκε από 3 έως 13 Οκτωβρίου, όπως και το Ασιατικό Πρωτάθλημα Κ18 στο Αλμάτι του Καζακστάν, το οποίο είχε προγραμματιστεί από 15 έως 26 Αυγούστου και μεταφέρθηκε για τις 24/10-03/11. Οι αρμόδιοι ευελπιστούν ότι τα δύο τουρνουά θα γίνουν στα μέσα Μαρτίου του 2021.

Επιπρόσθετα, αναβλήθηκε ξανά το Ασιατικό Πρωτάθλημα μπιτς χάντμπολ Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών που θα φιλοξενούνταν στη Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης (αρχικά είχε οριστεί το πρώτο δεκαήμερο του Απρίλη και ακολούθως μέσα στον Σεπτέμβριο) και οι διοργανωτές στοχεύουν σε διαθέσιμες ημερομηνίες τον Φεβρουάριο.

Η Ασιατική Λίγκα Συλλόγων που θα διεξαγόταν στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας από 1η έως 12 Νοεμβρίου, θα «χωρέσει» στο δεύτερο μισό του Μαΐου του επόμενου έτους, ενώ το αντίστοιχο τουρνουά γυναικών στο Αλμάτι, μεταφέρθηκε από τον Νοέμβριο για το πρώτο μισό του Απρίλη.

No comments