Κατά... γράμμα κυλάει η προετοιμασία της Ανόρθωσης - Όσα δήλωσε ο Πρόεδρος της ομάδας, Ανδρέας Ανδρέου, στο greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κατά... γράμμα κυλάει η προετοιμασία της Ανόρθωσης - Όσα δήλωσε ο Πρόεδρος της ομάδας, Ανδρέας Ανδρέου, στο greekhandball.com



Εδώ και εννέα ημέρες έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της η Ανόρθωση. Οι Κυανόλευκοι, με τους επτά Έλληνες παίκτες και τον επίσης Έλληνα, Γιώργο Ζαραβίνα, στη τεχνική ηγεσία, προπονούνται στο κλειστό γήπεδο του ΑΤΙ, καθώς και στο Μακάριο Στάδιο. Οι Κύπριοι πρόκειται, επιπλέον, να συνεχίσουν την προετοιμασία τους στο νησί και είναι πιθανό να μεταβούν στην Αθήνα, ώστε να ολοκληρώσουν το βασικό στάδιο αυτής, με φιλικές αναμετρήσεις κόντρα σε ομάδες της Handball Premier.
«Είμαστε πραγματικά υπερευχαριστημένοι με αυτό το ξεκίνημα. Δεν πιστεύαμε να υπάρξει χημεία τόσο απλά και εύκολα. Σε όλο αυτό το εγχείρημα βοήθησε ο ''μαέστρος'' μας, Γιώργος Ζαραβίνας, αλλά και το γεγονός ότι γνωρίζει όλους τους αθλητές προσωπικά και φυσικά τον τρόπο παιχνιδιού τους. Επιπρόσθετο στοιχείο αποτελεί και ο εξαιρετικός επαγγελματισμός των παιδιών και επίσης ο πολύ καλός χαρακτήρας τους», δήλωσε στο greekhandball.com ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Ανδρέου.


Φωτογραφία από το χθεσινό (11/08) δείπνο των μελών της Ανόρθωσης

Ο επικεφαλής των Κυανόλευκων ανέφερε ακόμα μιλώντας στην ιστοσελίδα μας: «Όλοι στην ομάδα μας ανυπομονούν, παίκτες, προπονητές, διοίκηση, για μια καλή κλήρωση στα ευρωπαϊκά μας ματς, αλλά και για τον πρώτο επίσημο αγώνα στην Κύπρο. Οι παίκτες μας, που ανήκουν από πέρυσι στην ομάδα μας, φρόντισαν μέσα σε λίγες ώρες να ενημερώσουν τα νέα αποκτήματά μας για την κυπριακή πραγματικότητα και για το κυπριακό χάντμπολ. Ο κόσμος θα πρέπει να είναι σίγουρος πως θα προχωρήσουμε σε ακόμα δύο προσθήκες».



O κ. Ανδρέου κατέληξε τονίζοντας στο greekhandball.com: «Το 90% των χρημάτων και των επενδύσεων του κυπριακού χάντμπολ, σήμερα που μιλάμε, προέρχεται από τρεις ομάδες και γι' αυτό έχουν το δικαίωμα να έχουν λόγο στο πώς μπορεί να πάει μπροστά το άθλημα και φυσικά να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια. Πρέπει να έχουν φωνή.
Καλές επιτυχίες στη νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας και εύχομαι να πράξει ουσιαστικό έργο, που είναι το μόνο πράγμα που όλοι θέλουμε για το καλό και την άνοδο του κυπριακού χάντμπολ. Καλή τύχη, επίσης, στον Παρνασσό Στροβόλου, στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Για να ανθίσει το άθλημά μας στην Κύπρο θα πρέπει, κατά την άποψή μου, να έχουν οι ομάδες μια καλή πορεία στην Ευρώπη».

No comments