Πρώτο κρούσμα Covid-19 στο χάντμπολ, θετικός ο Γκέρτσος του Ιωνικού ΝΦ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πρώτο κρούσμα Covid-19 στο χάντμπολ, θετικός ο Γκέρτσος του Ιωνικού ΝΦ



Το πρώτο (γνωστό) κρούσμα Covid-19 στον χώρο του ελληνικού χάντμπολ καταγράφηκε σήμερα, αφού ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας ανακοίνωσε ότι ο αρχηγός του, Θοδωρής Γκέρτσος, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο 34χρονος αθλητής αισθάνεται καλά, αντιμετωπίζοντας σε ελαφριά μορφή τα συμπτώματα. Τόσο ο ίδιος, όσο και οι συμπαίκτες του και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, τέθηκαν σε καραντίνα. Το τι θα γίνει με τις προπονήσεις του Ιωνικού, είναι το λιγότερο… Προέχει, φυσικά, η υγεία.

Όπως κοινοποίησε ο σύλλογος…
«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο αρχηγός της ομάδας μας, Θοδωρής Γκέρτσος, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, μετά από την αντίστοιχη μοριακή εξέταση που υποβλήθηκε. Ο αθλητής μας αισθάνεται πολύ καλά και τα συμπτώματα του είναι ελαφριάς μορφής ενώ φυσικά έχει τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό. Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας έχουν τεθεί και αυτά σε καραντίνα, ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες τόσο του ΕΟΔΥ όσο και των γιατρών της ομάδας. Αυτές τις δύσκολες στιγμές προέχει η υγεία των αθλητών μας, των οικογενειών τους αλλά και όλων των συνανθρώπων μας. Ευχόμαστε στον Θοδωρή περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Ο Ιωνικός έχει μάθει να παλεύει και έτσι, όλοι μαζί θα αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία».

No comments