Μπύρα και χάντμπολ στην Κιέλτσε! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μπύρα και χάντμπολ στην Κιέλτσε!



Μετά το… μεθυσμένο κουνγκ φου, ήγγικεν η ώρα και για το στυλ «μεθυσμένου χάντμπολ»; Η αλήθεια είναι ότι η Κιέλτσε φαντάζει αρκετά ικανή, γρήγορη και ευέλικτη για να το λανσάρει. Η ουσία, ωστόσο, είναι ότι η 17 φορές πρωταθλήτρια Πολωνίας βρήκε τον νέο «χρυσό» χορηγό της στην εταιρία ζυθοποιίας «Lomza», με την οποία υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας!

«Αφήνουμε πίσω μία δύσκολη περίοδο. Φίλαθλοι, διοίκηση και παίκτες, τα καταφέραμε και επιβιώσαμε μαζί. Πλέον, ανοίγει μία νέα σελίδα, με τη συμπαράσταση του νέου χορηγού μας», τόνισε ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2016, Μπέρτους Σέρβαας, αναφερόμενος και στο περασμένο δίμηνο, όταν το κλαμπ ξέμεινε από βασικούς χορηγούς, ως συνέπεια των οικονομικών προβλημάτων που επέφερε η εξάπλωση του Covid-19. «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η συνεργασία θα είναι επιτυχής», επισήμανε η Γιάγκοντα Ίβαντσουκ, πρόεδρος της εταιρίας που πρόσφατα εξαγόρασε την εταιρία παραγωγής μπύρας.

Η «Lomza» θα προστεθεί στο όνομα της Κιέλτσε (μπροστά από αυτό, για την ακρίβεια), ενώ θα αποτελεί και το βασικό brand που θα διαφημίζεται στο μπροστά μέρος της φανέλα της. 

No comments