Στον Δήμαρχο Νάουσας η πρώτη κάρτα διαρκείας του Ζαφειράκη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στον Δήμαρχο Νάουσας η πρώτη κάρτα διαρκείας του ΖαφειράκηΣτα χέρια του Δημάρχου Νάουσας, Νίκου Καρανικόλα, κατέληξε η πρώτη κάρτα διαρκείας της ομάδας της πόλης, του Ζαφειράκη. Ο ίδιος ο Δήμαρχος τόνισε, μάλιστα, πως το σωματείο θα απολαμβάνει την στήριξη, τουλάχιστον, της δημοτικής αρχής, ενόψει της νέας σεζόν και κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί και εκείνος στο πλευρό του.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Ζαφειράκη:

''Την πρώτη κάρτα διαρκείας της φετινής σεζόν του τμήματός μας, παρέλαβε ο δήμαρχος Ηρωικής Πόλης Νάουσας κ. Νικόλας Καρανικόλας. Ο κ. Δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε την επιτροπή που τον επισκέφθηκε στο Δημαρχείο, ευχήθηκε καλή αγωνιστική σεζόν χωρίς τραυματισμούς και κάλεσε όλο τον κόσμο της Νάουσας να στηρίξει την προσπάθεια του τμήματος χάντμπολ του Ζαφειράκη!

Χαρακτηριστικά ο κ. Νικόλας Καρανικόλας δήλωσε:

«Με πολύ χαρά δέχθηκα σήμερα την επίσκεψη της αντιπροσωπείας του Ζαφειράκη και παρέλαβα την κάρτα διαρκείας για την φετινή αγωνιστική σεζόν. Το τμήμα χάντμπολ κρατά ψηλά τον αθλητισμό της πόλης μας, χρόνια τώρα. Στην νέα μεγάλη προσπάθεια που γίνεται, με αφορμή τη συμμετοχή του τμήματος στην κορυφαία αγωνιστική κατηγορία της Ελλάδας, ο Ζαφειράκης θα μας έχει στο πλευρό του και πραγματικά αξίζει την στήριξη όλων των πολιτών του Δήμου μας!»''.

No comments