«Παιδί» του Καρακεχαγιά ο Αθανασιάδης, ανανέωσε και συνεχίζει στον Φοίβο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Παιδί» του Καρακεχαγιά ο Αθανασιάδης, ανανέωσε και συνεχίζει στον Φοίβο



Συνέντευξη στον Μανώλη Νεόφυτο

Από τους διακριθέντες του πρόσφατου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών και διεθνής με την Εθνική ομάδα των Νέων, ο 19χρονος, Χρήστος Αθανασιάδης (δεξί ίντερ, 1,96μ.), θα συνεχίσει να προσφέρει και τη νέα σεζόν τις υπηρεσίες του στον Φοίβο Συκεών, αφού ανανέωσε τη συνεργασία με τον σύλλογο.

Σε ποια ηλικία άρχισες να ασχολείσαι με το άθλημα;
«Άρχισα το χάντμπολ σε ηλικία 10 ετών, όταν μία ημέρα ο αείμνηστος Θανάσης Καρακεχαγιάς ήρθε στο σχολείο μου και μού πρότεινε να ασχοληθώ με ένα μέχρι τότε άγνωστο για εμένα άθλημα. Ήμουν αθλητής του μπάσκετ, αλλά σιγά-σιγά άρχισα την ενασχόλησή μου με το χάντμπολ και σταδιακά, μου άρεσε όλο και περισσότερο. Από τότε μέχρι σήμερα, είμαι γηγενής παίκτης του συλλόγου του Φοίβου Συκεών».

Πως βλέπεις τη νέα σεζόν;
«Πιθανότατα θα αρχίσει… έτσι όπως την αφήσαμε, με το εμπόδιο του κορονοϊού να μας επηρεάζει ως ανθρώπους και ως αθλητές. Έχουμε μέσα μας την ανησυχία να μην περάσουμε πάλι τις ίδιες καταστάσεις καραντίνας, όπως πέρυσι, καταστάσεις οι οποίες είναι αρνητικές για έναν αθλητή που μένει ανενεργός από προπονήσεις και αγώνες. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, γιατί από την άλλη, έχουμε βάλει τον ίδιο στόχο με πέρυσι, την άνοδο στην Α1 κατηγορία και διψάμε για να τον πετύχουμε».

Ποιος ήταν ο βασικός λόγος που ανανέωσες στον Φοίβο;
«Το πιο σημαντικό κίνητρο για την παραμονή μου στην ομάδα είναι ο προπονητής μας, Στέλιος Σεϊρεκίδης, ο οποίος με βοήθησε να εξελιχθώ ως παίκτης, όπως επίσης και οι άνθρωποι της διοίκησης που με στηρίζουν σε όλα».

Ο μεγάλος στόχος σου για το μέλλον;
«Να μπορέσω να αγωνιστώ με την εθνική ανδρών».

No comments