Ανανέωσε στον Φοίβο και ο Μήγγας, στοχεύοντας, φυσικά, στην άνοδο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανανέωσε στον Φοίβο και ο Μήγγας, στοχεύοντας, φυσικά, στην άνοδο



Συνέντευξη στον Μανώλη Νεόφυτο

Ακόμη ένα από τα «φιντάνια» του «έδεσε» ο Φοίβος Συκεών, επεκτείνοντας τη συνεργασία με τον Χρήστο Μήγγα (1,88μ.). Μιλώντας στο greekhandball.com, ο –διεθνής με την Εθνική Νέων– 20χρονος πίβοτ δεν έκρυψε ότι η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία, αποτελεί μοναδικό στόχο του ιδίου και των συμπαικτών του.

Θυμάσαι τα πρώτα βήματά σου στο χάντμπολ;
«Φυσικά. Η πρώτη μου επαφή με το άθλημα έγινε στην ηλικία των πέντε χρόνων, επηρεασμένος γαρ από τον πατέρα μου, ο οποίος ήταν χρόνια αθλητής του χάντμπολ. Πρώτος προπονητής μου στην ομάδα του Φοίβου Συκεών ήταν ο Θανάσης Γκαγκάτσης, από τον οποίο έμαθα πολλά, ενώ καθοριστικός στην εξέλιξη και στην ανοδική πορεία μου ήταν ο Θανάσης Καρακεχαγιάς».

Ποια η αίσθησή σου για τη νέα σεζόν;
«Νέα σεζόν με νέα δεδομένα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού... Είναι αρκετά τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, όμως εμείς πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε. Όσον αφορά την ομάδα, ο Νο 1 στόχος είναι η άνοδος στην Handball Premier».

Γιατί επέλεξες να παραμείνεις στον Φοίβο;
«Σημαντικός λόγος για την παραμονή μου είναι το πολύ καλό κλίμα της ομάδας, το γεγονός ότι γνωριζόμαστε χρόνια με τους συμπαίκτες μου και έχουμε αναπτύξει πολύ καλή χημεία. Είμαστε ένα σύνολο νεαρών, κυρίως, αθλητών, με προσδοκίες και όρεξη για δουλειά και αισθάνομαι πολύ άνετα στην ομάδα».

Η δική σου ευχή για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο;
«Να είμαστε όλοι μας καλά και να αποφύγουμε τους σοβαρούς τραυματισμούς».

No comments