Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας



Στις προπονήσεις έχει επιστρέψει από χθες (27/08) ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας, μέλη του οποίου είχαν βρεθεί θετικά στον κορονοϊό και έτσι η δράση διακόπηκε για τους Κυανόλευκους. Πλέον, όσοι είχαν νοσήσει, έχουν αναρρώσει και έχουν αρνητικά τεστ Covid-19.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Ιωνικού Ν. Φιλαδέλφειας:

«Μετά από μία δύσκολη διαδικασία, στην οποία υποβλήθηκε η ομάδα μας μετά από τα θετικά κρούσματα COVID-19, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι χθες επιστρέψαμε πλέον σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, στο γήπεδο μας, μετά από 16 μέρες αποχής. Όσοι νόσησαν πλέον έχουν αναρρώσει πλήρως και έχουν αρνητικά τεστ στην κατοχή τους. Όλοι επίσης οι παίκτες/προπονητές και άνθρωποι της ομάδας πέρασαν από συνεχείς μοριακές εξετάσεις όλες τις προηγούμενες μέρες τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και συμβουλές των γιατρών. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα δύσκολα πλέον είναι πίσω μας και όλοι μαζί πιο δυνατοί συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά για την επίτευξη των στόχων μας.
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε την ΟΧΕ/ΔΕΠ που έκανε δεκτό το αίτημα μας να μας δοθεί ρεπό την πρώτη αγωνιστική της Handball Premier, αναγνωρίζοντας τις αντικειμενικές δυσκολίες που είχαμε στην προετοιμασία του συλλόγου μας.
Τέλος, θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν και ήταν δίπλα μας αυτό το διάστημα, τις ομάδες, τους αθλητές και τους παράγοντες του αθλήματος.
Υγεία σε όλους και καλή αρχή!».

No comments