Επέστρεψε στον Φίλιππο, για να μείνει, ο Μπαλτατζής - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επέστρεψε στον Φίλιππο, για να μείνει, ο Μπαλτατζής


Με την φανέλα του Φιλίππου Βέροιας θα αγωνίζεται την νέα σεζόν ο 20χρονος δεξιός ίντερ, Χάρης Μπαλτατζής, ο οποίος έπαιξε στον ΠΑΟΚ, κατά την περασμένη περίοδο, ως δανεικός από την ομάδα της Ημαθίας.  

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Φιλίππου Βέροιας:

«Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού χάντμπολ ο Χάρης Μπαλτατζής, επέστρεψε στον Φίλιππο!
Ο 20χρονος αριστερόχειρας παίκτης, που αγωνίζεται στη θέση του δεξιού ίντερ, επέστρεψε στην ομάδα που τον ανέδειξε, έπειτα από το σύντομο πέρασμα που είχε με την ομάδα του ΠΑΟΚ, όπου και αγωνίστηκε πέρσι ως δανεικός.
Προϊόν των περίφημων ακαδημιών χάντμπολ του Φιλίππου, είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες των Νέων, των Εφήβων, αλλά και με όλες τις Εθνικές των μικρών ηλικιών.
Έχει ανακηρυχθεί 2 χρονιές MVP στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Α’ και καλύτερο δεξί ίντερ, 2 χρονιές MVP στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων και καλύτερο δεξί ίντερ, ενώ ήταν στην καλύτερη 7άδα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Εφήβων, παρά το γεγονός ότι ηλικιακά ήταν παίδας. Επίσης, ήταν MVP και σε δυο τουρνουά climax.
Είναι ο μικρότερος σε ηλικία παίκτης που σκόραρε με τον Φίλιππο σε Ευρωπαϊκό ματς στις 9 Οκτωβρίου 2016 στην Πολωνία με αντίπαλο την Γκόρνικ Ζάμπρζε, όπου σε ηλικία μόλις 15 ετών σημείωσε 2 γκολ.
Καλωσήρθες Χάρη!».

No comments