Έρχεται στην Ελλάδα για τον Αερωπό ο Σαμίντ Μέκιτς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Έρχεται στην Ελλάδα για τον Αερωπό ο Σαμίντ Μέκιτς



Προσύμφωνο με τον Αερωπό Έδεσσας έχει υπογράψει, κατά πληροφορίες του greekhandball.com, ο Σαμίντ Μέκιτς. Πρόκειται για 21 ετών Μαυροβούνιο αριστερό ίντερ/κεντρικό αμυντικό, τελευταίος σταθμός του οποίου ήταν η Στρούγκα (Β. Μακεδονία). 
Ο αθλητής, που έχει αγωνιστεί ακόμα, εκτός από την χώρα του, σε Κροατία και Τσεχία, αναμένεται στην Έδεσσα μέσα στην εβδομάδα, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και επιπλέον να δοκιμαστεί σε 2-3 προπονήσεις, προκειμένου οι υπεύθυνοι της ομάδας να βεβαιωθούν ότι θα μπορούσε να προσφέρει στο σύνολο. Στη συνέχεια, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογράψει συμβόλαιο.

Παρακολουθήστε στιγμιότυπα από τον Σαμίντ Μέκιτς:


Παράλληλα, αξιολογείται μία ακόμα περίπτωση ξένου παίκτη και συγκεκριμένα ενός πίβοτ/κεντρικού αμυντικού. Με αυτή την τελευταία κίνηση, όταν πραγματοποιηθεί, ο Αερωπός θα έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές του, με στόχο να έχει δημιουργήσει, τελικά, ένα ανταγωνιστικό και πλήρες ρόστερ.
Το τεχνικό επιτελείο, επιπλέον, βρίσκεται σε επικοινωνία με ομάδες, για να προγραμματιστεί φιλικό μέσα στην επόμενη βδομάδα. 

No comments