Μπούνας: «Προτεραιότητα η απόκτηση ομοιογένειας» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μπούνας: «Προτεραιότητα η απόκτηση ομοιογένειας»



Σεζόν προκλήσεων αναμένουν στον Δούκα, όπου το ζητούμενο ενόψει της Handball Premier αποτελεί η απόκτηση ομοιογένειας, μια και η ομάδα θα παρουσιαστεί με μόλις οκτώ παίκτες που ήταν στο δυναμικό της και την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Η προετοιμασία των Μπλε άρχισε χθες, με ανάλυση του προπονητικού πλάνου σε «παλιούς» και νεοφερμένους.

«Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς, η οποία θα εξελιχθεί και θα ολοκληρωθεί με ομαλότητα και σύμφωνα με τον προγραμματισμό. Αναφορικά με το οργανωτικό επίπεδο της ομάδας, φέτος έχουν γίνει σημαντικές προσπάθειες ενίσχυσης του τμήματος, που είμαι βέβαιος ότι θα βελτιώσουν τις συνθήκες και την ποιότητα της δουλειάς μας. Θέλω, λοιπόν, να καλωσορίσω τον Στάθη Ζαμπούνη στο προπονητικό team, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του video analyst και να του ευχηθώ καλή δύναμη στο νέο του ξεκίνημα», τόνισε ο τεχνικός του Δούκα, Κωστής Μπούνας, προσθέτοντας: «Η απόκτηση της πλατφόρμας XPS SIDELINΕ SPORTS, μέσα από την οποία θα πραγματοποιούνται όλες οι προπονητικές διαδικασίες στο σύλλογο, συμβάλει ουσιαστικά στη διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών εργασίας».

Αναφερόμενος στο θέμα της απόκτησης συνοχής, αλλά και στις ιδιαιτερότητες της νέας σεζόν, ο κ. Μπούνας υπογράμμισε: «Σε αγωνιστικό επίπεδο, φέτος η ομάδα μας έχει προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές παικτών, οπότε αποτελεί κύρια προτεραιότητα η απόκτηση ομοιογένειας και συνοχής. Οι επιλογές παικτών έχουν γίνει με βασικό κριτήριο τη διάθεσή τους για ατομική βελτίωση και προσωπική εξέλιξη, μέσα από την οποία θα συνεισφέρουν και στο σύνολο. Προβλέπεται μια χρονιά ιδιαίτερη, αφού το σύστημα των δυο ομίλων θα είναι πρωτόγνωρο για τους περισσότερους από εμάς, παρόλα αυτά αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθούν οι διαδικασίες του πρωταθλήματος».

Σχετικά με το πρόγραμμα της προετοιμασίας, επισήμανε: «Η προετοιμασία μας θα διαρκέσει συνολικά επτά εβδομάδες και στο πρώτο μέρος της θα δουλέψουμε με τον άμεσο συνεργάτη μου, Δήμο Σαμαρά, πάνω σε βασικά στοιχεία της φυσικής κατάστασης των αθλητών, ενώ τα πρώτα φιλικά παιχνίδια αναμένεται να ξεκινήσουν μετά την τρίτη εβδομάδα».

No comments