«Η τοπική κοινωνία της Αξιούπολης έγινε ένα με την ομάδα» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Η τοπική κοινωνία της Αξιούπολης έγινε ένα με την ομάδα»



Τραπέζι προς τιμήν της ομάδας Παίδων παρέθεσε ο Αλέξανδρος Αξιούπολης, ως ελάχιστη ανταμοιβή για την εξαιρετική πορεία τους στη σεζόν και την αξιοπρόσεκτη πορεία τους στο Final 8 της κατηγορίας.

«Η διοίκηση του συλλόγου παρέθεσε τραπέζι προς τιμήν των παίδων μας, τους έδωσε συγχαρητήρια για την φετινή τους ιστορική παρουσία και τους ευχήθηκε ακόμη περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες, λέγοντας τους πως θα τους στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις πάντα καθώς το μέλλον τους ανήκει! Πλέον οι Παίδες μας θα βρίσκονται σε διακοπές αφού ολοκληρώθηκε ο μαραθώνιος που είχε αρχίσει πριν 12 μήνες περίπου, περιμένοντας να οριστεί η εκ νέου προετοιμασία τους για την επόμενη χρονιά. Καλές διακοπές, καλή ξεκούραση σε όλους το αξίζετε άλλωστε», αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

Οργανωμένος όσο λίγοι σύλλογοι, ο Αλέξανδρος έσπευσε να ευχαριστήσει όλους όσοι συνεισέφεραν στο να «βγει» (και μάλιστα επιτυχημένα) η περασμένη σεζόν: «Με το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων και την ολοκλήρωση της τελικής φάσης των Παίδων είναι υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μας και στήριξαν αυτή την ομάδα όπως μπορούσαν. Αρχικά να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Παιονίας και προσωπικά τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Σιωνίδη για τα γρήγορα αντανακλαστικά του και την έμπρακτη στήριξη του σε άμεσο χρονικό διαστημά στην ομάδα μας. Το δημοτικό συμβούλιο και ειδικά τους δημοτικούς συμβούλους Πλούταρχο Ελευθεριάδη και Ναλμπάντη Τριαντάφυλλο οι οποίοι από την αρχή ήταν κοντά μας και το απέδειξαν στην πράξη. Τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Αξιούπολης, Κύρο Καλαβάζη, όλο το τοπικό συμβούλιο και ιδιαίτερα τον σύμβουλο Καπνόπουλο Γεώργιο. Τον διοικητή του Γ.Ν. Κιλκίς Ανδρίτσο Ιωάννη, τον αναπληρωτή διοικητή Γ.Ν.-Κ.Υ. Γουμένισσας Ζάχαρη Ηλία , τον διευθυντή Καρδιολογικής Κλινικής Καρακώστα Γεώργιο, τον προϊστάμενο Επειγόντων Νικολάου Θεόδωρου, το μέλος του ΔΣ Καραμήτσο Χρήστο, τον ιατρό Σωτήρη Στεργίου, όλο το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό των Γ.Ν Κιλκίς και Γουμένισσας για την άμεση ανταπόκριση τους στην κάλυψη όλων των εξετάσεων των αθλητών μας.
Όσον αφορά τον ιματισμό της ομάδας μας θερμές ευχαριστίες στο Barber Shop by Tasos Eutuxiadis - στην Τρίχα, στον Νοσηλεία στο Σπίτι - Τάσος Ευτυχιάδης, στην Κατασκευαστική Τεχνική Εταιρεία Ζιάρας και στον αρχηγό της ανδρικής μας ομάδας Μωυσή Καραπεΐδη για τις ευγενικές τους χορηγίες .Πολλά ευχαριστώ σε όλη την τοπική κοινωνία που έγινε ένα με αυτή την ομάδα όλο αυτό το διάστημα και ιδιαιτέρως σε ανθρώπους που βοήθησαν ανώνυμα οικονομικά ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο και συνεχίζουν να το κάνουν. Τέλος ευχαριστούμε όλους τους γονείς οι οποίοι στήριξαν κι αυτοί από την μεριά τους με κάθε τρόπο το όλο εγχείρημα, ελπίζουμε να τους έχουμε ακόμα πιο δυναμικά κοντά μας την επόμενη σεζόν. Οι απαιτήσεις πλέον έχουν ανέβει όμως η πρωτοφανής συσπείρωση που παρατηρήθηκε, o συντονισμός όλων και η σκληρή δουλειά είναι ένα δείγμα ότι όλες οι υπερβάσεις μπορούν να γίνουν έστω κι από μια μικρή πληθυσμιακά κοινωνία. Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς, ελπίζουμε να σας έχουμε δίπλα μας συνεχώς ώστε να ζήσουμε ακόμα μεγαλύτερες και ιστορικότερες στιγμές . Ενωμένοι για το καλύτερο… Σας ευχαριστούμε, καλό καλοκαίρι». 



No comments