Η τοποθέτηση της ΕΣΧΑ για τα Πανελλήνια Ηλικιακά Πρωταθλήματα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η τοποθέτηση της ΕΣΧΑ για τα Πανελλήνια Ηλικιακά Πρωταθλήματα


Πρωταθλήτρια Εφήβων, ΑΕΚ

Για τα Πανελλήνια Ηλικιακά Πρωταθλήματα, τα οποία έχουν ολοκληρωθεί, τοποθετήθηκε η Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (ΕΣΧΑ) συγχαίροντας τις ομάδες, που συμμετείχαν στις τελικές φάσεις. Συνεχάρη, επιπλέον, όλους τους εμπλεκόμενους με τις διοργανώσεις και τόνισε πως «η θέληση και η διάθεση μέτρησαν με το παραπάνω». Υπογράμμισε, ακόμη, πως σε μια δύσκολη περίοδο, λόγω του κορονοϊού, το χάντμπολ ανταποκρίθηκε και ολοκλήρωσε τα Πρωταθλήματα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΣΧΑ:

«Πολλά μπράβο σε όλους!»

Η Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (ΕΣΧΑ) με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, σε ό, τι αφορά τις τελικές φάσεις των Πανελληνίων Ηλικιακών Πρωταθλημάτων, συγχαίρει τις ομάδες που κατέκτησαν την 1η θέση στις κατηγορίες Νέων (Διομήδη Άργους), Εφήβων (ΑΕΚ), Νεανίδων (ΑΕΠ Πανόραμα Θεσσαλονίκης), Παίδων (ΑΣΕ Δούκα), Κορασίδων (ΓΑΣ Καματερό). Επίσης, η ΕΣΧΑ συγχαίρει τις ομάδες που κατέκτησαν την 2η και την 3η θέση στις συγκεκριμένες διοργανώσεις, καθώς και όσες συμμετείχαν στις τελικές φάσεις.
Σε μια περίοδο πολύ δύσκολη λόγω του κορονοϊού, οι ομάδες του χάντμπολ μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους. Αξίζουν πολλά μπράβο στους αθλητές και στις αθλήτριες, στους προπονητές, στα διοικητικά στελέχη των συλλόγων, που κατάφεραν να ανταποκριθούν σε υψηλές αγωνιστικές απαιτήσεις, παρά το γεγονός ότι απείχαν για μεγάλο χρονικό διάστημα από την δράση, λόγω της πανδημίας. Η θέληση και η διάθεση μέτρησαν με το παραπάνω στη συγκεκριμένη περίπτωση κι αυτό είναι που κρατάμε από την φετινή δύσκολη αγωνιστική χρονιά.
Επίσης, η ΕΣΧΑ ευχαριστεί για την βοήθειά τους και τους γονείς των αθλητών και αθλητριών όλων των ομάδων που πήραν μέρος στις τελικές φάσεις των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, αλλά και τους διαιτητές, κριτές, οι οποίοι κι αυτοί βοήθησαν για την ομαλή διεξαγωγή των αναμετρήσεων σε αρκετά δύσκολες συνθήκες και εφαρμόζοντας πλήρως τα αγωνιστικά υγειονομικά πρωτόκολλα που δόθηκαν από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την ΟΧΕ.
Θετικά σχολιάζεται και το γεγονός, ότι η Ομοσπονδία του αθλήματος μας (με συνεργασία με την ΕΑΠ/ΟΧΕ) μπόρεσε να πραγματοποιήσει τις τελικές φάσεις, ώστε να αποτυπωθεί στα γήπεδα η προσπάθεια και οι κόποι όλη της χρονιάς.

Θυμίζουμε τις τελικές κατατάξεις στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα:

Νέοι: 1) Διομήδης Άργους, 2) ΑΕΚ, 3) ΓΝΟ Άρης Νικαίας, 4) Φοίβος Συκεών.
Έφηβοι: 1) ΑΕΚ, 2) Φίλιππος Βέροιας, 3) Ολυμπιακός ΣΦΠ, 4) ΑΣΕ Δούκα. Στην τελική φάση, συμμετείχε και το σωματείο της Ένωσης μας, ο ΓΝΟ Άρης Νικαίας.
Νεανίδες: 1) ΑΕΠ Πανόραμα, 2) Εθνικός Κοζάνης, 3) ΑΟ Προσοτσάνης, 4) ΑΣΕΧ Πυλαίας, 5) ΓΑΣ Καματερού.
Παίδες: 1) ΑΣΕ Δούκα, 2) Ολυμπιακός ΣΦΠ, 3) ΓΝΟ Άρης Νικαίας, 4) Διομήδης Άργους.
Κορασίδες: 1) ΓΑΣ Καματερό, 2) ΑΣΕΧ Πυλαίας, 3) ΟΦ Ν. Ιωνίας, 4) Πανελλήνιος Νεάπολης. Στην τελική φάση συμμετείχε και το σωματείο της Ένωσής μας, ο ΕΣΝ Βριλησσίων».

No comments