Παραμένει στον ΠΑΟΚ ο Κυριακίδης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παραμένει στον ΠΑΟΚ ο ΚυριακίδηςΟ Κωνσταντίνος Κυριακίδης ανανέωσε την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, για μια ακόμη σεζόν. Ο 18χρονος διεθνής πίβοτ συμμετέχει στις υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας των Θεσσαλονικέων τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

''Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την συνέχιση παρουσίας του αθλητή, Κωνσταντίνου Κυριακίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.
Γεννημένος το 2002, ο Κωνσταντίνος Κυριακίδης αγωνίζεται ως πίβοτ και έχει ύψος 190cm.
Προέρχεται από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, ενώ τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους πήρε το «βάπτισμα» του πυρός όσον αφορά την ανδρική ομάδα του Δικεφάλου.
Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα Εφήβων της χώρας μας και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελλάδας στον χώρο του χάντμπολ.
Μετά την συμφωνία συνέχισης παρουσίας με τον ΠΑΟΚ, ο Κωνσταντίνος Κυριακίδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να βρίσκομαι στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη, και τον προπονητή, Παναγιώτη Γούσιο για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Προσωπικά, στόχος μου είναι να βελτιώνομαι καθημερινώς και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι να έχουμε μια ανταγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς»''.

No comments