Πρώτη προπόνηση στο ΕΑΚ για τον Φαίακα Κέρκυρας - Τι δήλωσε ο Νίκος Ριγανάς στο greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πρώτη προπόνηση στο ΕΑΚ για τον Φαίακα Κέρκυρας - Τι δήλωσε ο Νίκος Ριγανάς στο greekhandball.com



Την πρώτη του προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο της Κέρκυρας πραγματοποίησε χθες (18/08) το απόγευμα ο Φαίακας. Το γεγονός πως στο ΕΑΚ του νησιού δεν... έβρισκε ώρες για προπόνηση, λόγω κορονοϊού, καθυστέρησε την είσοδο της ομάδας στο γήπεδο.
Ο προπονητής των Φαιάκων, Νίκος Ριγανάς, μίλησε στο greekhandball.com και δήλωσε σχετικά: «Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμάς, γιατί οι προπονήσεις ήταν γυμναστήριο και τρέξιμο. Είναι μια πολύ πρωτόγνωρη κατάσταση για τις ομάδες, αλλά και για την Ομοσπονδία. Για εμάς, παρ' όλα αυτά, δεν ήταν μεγάλη η ''καταστροφή'', λόγω του ότι βρισκόμαστε στο πλαίσιο της προετοιμασίας. Οπότε το να μην κάνουμε δύο εβδομάδες προπόνηση με μπάλα δεν μας αφήνει πολύ πίσω».
Ο τεχνικός των Κερκυραίων, ανέφερε ακόμα: «Αυτό, όμως, που έγινε με τον Ιωνικό, είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση και δεν ξέρω πώς αντιμετωπίζεται. Εκείνο, που με ανησυχεί, επίσης ιδιαίτερα, είναι τι θα γίνει, αν κάποια ομάδα έχει κάποιο κρούσμα κατά την διάρκεια της σεζόν. Η Ομοσπονδία θα πρέπει να είναι έτοιμη για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, γιατί, όπως βλέπουμε, δεν είναι πολύ μακρινό».

No comments