Εννέα μήνες μετά από την πρόσληψή του στην Εθνική Γερμανίας θα κάνει το ντεμπούτο του ο Άλφρεντ Γκίσλασον - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εννέα μήνες μετά από την πρόσληψή του στην Εθνική Γερμανίας θα κάνει το ντεμπούτο του ο Άλφρεντ Γκίσλασον



Προπονητής της Εθνικής Ανδρών χάντμπολ της Γερμανίας είναι από τον περασμένο Φεβρουάριο ο Άλφρεντ Γκίσλασον, ωστόσο ακόμα δεν έχει κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.
Ο 60χρονος Ισλανδός τεχνικός, άλλοτε αθλητής χάντμπολ, αναμένεται να καθοδηγήσει για πρώτη φορά την Εθνική Γερμανίας στις 5 Νοεμβρίου, στο Ντίσελντορφ, κόντρα στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, για τα προκριματικά του Euro. Με άλλα λόγια, ο Γκίσλασον θα κοουτσάρει το σύνολο, σε επίσημο παιχνίδι, για πρώτη φορά μετά από περίπου εννέα μήνες! Τρεις ημέρες αργότερα (08/11) η Γερμανία θα αντιμετωπίσει στο Ταλίν την Εστονία.
«Πραγματικά περιμένω για το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας και ελπίζω πως θα διεξαχθεί κανονικά», τόνισε ο Γκίσλασον, ο οποίος θα καθόταν, υπό κανονικές συνθήκες, στην άκρη του πάγκου στα μέσα του περασμένου Μαρτίου, με αντίπαλο την Ολλανδία.

Πηγή: dhb.de (δείτε εδώ)

No comments