Η Δράμα επικράτησε της Πυλαίας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Δράμα επικράτησε της Πυλαίας



Με 7-8 γκολ διαφορά επικράτησε σήμερα (13:00) η Δράμα της Πυλαίας, στο γήπεδο της δεύτερης. Ακριβές σκορ δεν κρατήθηκε, ωστόσο ήταν χαμηλό.
Ο τεχνικός των Δραμινών, Σάκης Βαλαβάνης, ανέφερε στο greekhandball.com: «Ήμασταν πολύ καλύτεροι στο δεύτερο φιλικό μας, είχαμε περισσότερη διάθεση και τρεξίματα ιδιαίτερα στην άμυνα. Είμαστε ικανοποιημένοι από την λειτουργία του αμυντικού μας κομματιού. Στην επίθεση χρειαζόμαστε σίγουρα δουλειά και βελτίωση. Μέρα με την ημέρα θα βελτιωνόμαστε. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή σεζόν στον ΠΑΟΚ και στην Πυλαία, καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες».
Από την άλλη, ο προπονητής της Πυλαίας, Γιώργος Καρασαββίδης, τόνισε στην ιστοσελίδα μας: «Είμαστε ευχαριστημένοι από το κομμάτι της άμυνας, το οποίο δουλεύουμε τόσο καιρό. Τα παιχνίδια μάς έδειξαν με τι θα πρέπει να ασχοληθούμε, κυρίως, στη συνέχεια και αυτό είναι η επίθεση. Θα εστιάσουμε σε αυτήν».
Απουσίασαν από την Πυλαία οι τραυματίες Ελέτα, Λασκαρούδης, Αντωνιάδης, Ζαφείρης, ενώ από την Δράμα οι Θωμίδης, Κοβογλανίδης, Τουνγκελίδης, Κοτσαμαρίκογλου, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.


No comments