Στο ρόστερ των ανδρών του ΠΑΟΚ ο 17χρονος, Παπαγιώτας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στο ρόστερ των ανδρών του ΠΑΟΚ ο 17χρονος, Παπαγιώτας


Στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας του ΠΑΟΚ συμπεριλαμβάνεται, ενόψει της νέας σεζόν, ο 17χρονος αριστερός εξτρέμ, Μιλτιάδης Παπαγιώτας, ο οποίος προέρχεται από τις Ακαδημίες των Θεσσαλονικέων.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Μιλτιάδη Παπαγιώτα, ο οποίος προέρχεται από τις Ακαδημίες του Συλλόγου και πλέον θα αποτελεί μέλος του ρόστερ της ανδρικής ομάδας του Συλλόγου.

Ο 17χρονος αριστερός εξτρέμ, γεννημένος το 2003 και με ύψος 1.84, προέρχεται από τις ασπρόμαυρες ακαδημίες και είναι γέννημα θρέμμα του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Την περσινή σεζόν συμμετείχε στις προπονήσεις της αντρικής ομάδας και τη φετινή σεζόν συμπεριλαμβάνεται στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.

Έχει κληθεί σε όλα τα κλιμάκια της ηλικίας του, με το μεγαλύτερό του προσόν να είναι η αλτικότητά του.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Μιλτιάδης Παπαγιώτας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω την φετινή χρονιά στην αντρική ομάδα του ΠΑΟΚ. Έχω υπομονή και θέληση να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στην αγαπημένη μου ομάδα όπου είμαι μέλος της από το 2013 και ήμουν παρών σε όλες τις σημαντικές στιγμές της Ακαδημίας μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου όλα αυτά τα χρόνια, τον κ. Γιάννη Μπιζέτα, τον κ. Δημήτρη Περβανά, τον κ. Αλέξη Παπαβασίλη, τους συμπαίκτες μου που είμαστε μία οικογένεια και φυσικά τον προπονητή της αντρικής ομάδας κ. Παναγιώτη Γούσιο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς"».

No comments