Κλιματισμός και δάπεδο καθυστερούν την παράδοση του γηπέδου χάντμπολ στο ΣΕΦ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κλιματισμός και δάπεδο καθυστερούν την παράδοση του γηπέδου χάντμπολ στο ΣΕΦ



Τεχνικά κωλύματα και καθυστερήσεις, κυρίως λόγω κορονοϊού, έχουν οδηγήσει στην μη παράδοση, ακόμα, του νέου γηπέδου («μπαλόνι») χάντμπολ από την διοίκηση του ΣΕΦ προς την ΟΧΕ. Πρόκειται για κρατική εγκατάσταση, που διαχειρίζεται η διοίκηση του ΣΕΦ και έχει συμφωνήσει να την μισθώνει η Ομοσπονδία χειροσφαίρισης.
Στο γήπεδο δεν έχει τοποθετηθεί, προς το παρόν, κλιματισμός, ενώ ένα πρόβλημα στο δάπεδο (είναι στραβό), στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου, θα πρέπει επίσης να επιλυθεί. Η ΟΧΕ δεν αμφιβάλλει πως η διοίκηση του ΣΕΦ θα προχωρήσει στις απαραίτητες συμπληρωματικές και διορθωτικές ενέργειες, καθώς άλλωστε από την Ομοσπονδία εκφράζεται εμπιστοσύνη προς τους υπεύθυνους, τους οποίους μάλιστα στελέχη της θεωρούν ιδιαίτερα ικανούς. Παρ' όλα αυτά, πριν από την παραλαβή οι δύο αυτές εκκρεμότητες θα πρέπει να έχουν τακτοποιηθεί. 
Η ΟΧΕ, επιπλέον, αναμένεται να δώσει προτεραιότητα αναφορικά με την χρήση του γηπέδου στα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα και παράλληλα στόχος της είναι να διευκολύνει ομάδες χάντμπολ της ευρύτερης περιοχής.

No comments