΄΄ Ευχαριστώ΄΄ από καρδιάς για τον Λευτέρη Αναστασίου που μετακινείται στον Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

΄΄ Ευχαριστώ΄΄ από καρδιάς για τον Λευτέρη Αναστασίου που μετακινείται στον Δούκα

 

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Λευτέρη Αναστασίου με τον Αρχέλαο Κατερίνης στο πρωτάθλημα της Α2, του χάρισαν την δυνατότητα να αγωνίζεται σε πρωταγωνιστικό ρόλο με την Εθνική Εφήβων και εύλογα έφεραν και τη μεταγραφή του σε ομάδα της Α1, τον Δούκα, που συνηθίζει να εμπιστεύεται παιδιά με ταλέντο και προοπτική.

Ο 18χρονος Λευτέρης Αναστασίου (05/08/2002, 1.95 μ.), που παίζει ως αριστερός ίντερ, συμφώνησε για 3 χρόνια με τον ΑΣΕ Δούκα, καθώς από τον Σεπτέμβριο θα σπουδάζει στην Αθήνα και έτσι θα συνδυάσει το χάντμπολ με την εκπαιδευτική πρόοδο του.

Στην Αθήνα και τον Δούκα, ο 18χρονος διεθνής αθλητής θα συναντήσει πολλούς φίλους αφού με τους Παγιάτη, Γερουλάνο και Στεφανίτση είναι μαζί στην Εθνική ομάδα των Εφήβων.

Ο ίδιος επισημαίνει για το γεγονός ότι θα αγωνίζεται στον ΑΣΕ Δούκα, με τις δηλώσεις που φιλοξενούνται στον επίσημο ιστότοπο του νέου συλλόγου του :  

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ενταχθώ σε ένα ιστορικό σωματείο όπως είναι ο ΑΣΕΔ. Το πρότζεκτ της ομάδας ταιριάζει απόλυτα με τις δικές μου προσδοκίες ενώ η πρόταση των ανθρώπων του Δούκα ήλθε την κατάλληλη στιγμή για εμένα μιας και το 2021 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά από τη στιγμή που έχουμε το παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων στην Αθήνα. Μια νέα αγωνιστική πρόκληση ανοίγεται μπροστά μου ωστόσο θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παράγοντες του Αρχελάου Κατερίνης, τους προπονητές μου Βασίλη Κοσμιδη και Σάββα Καρυπίδη καθώς και τη χαντμπολική οικογένεια Σκούφα που με στηρίζουν σε κάθε μου κίνηση και είναι πάντα δίπλα μου».


No comments