Τα γενέθλια του ΄΄ Πετράν΄΄, η Μαρία που είναι ( και ) προπονήτρια και το νέο αίμα... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τα γενέθλια του ΄΄ Πετράν΄΄, η Μαρία που είναι ( και ) προπονήτρια και το νέο αίμα...

 

Οταν κλείνεις τα 56, αλλά, νιώθεις σαν έφηβος, έχεις ...εύκολα την εξήγηση, όταν έχεις την λογική του Πέτρου Δρανόβαλη.

Ο προπονητής της Προσοτσάνης, ο άνθρωπος που ζεί για την ομάδα του, χαμογελά από το πρωϊ για τις ευχές και την αγάπη...

Το γήπεδο είναι μεράκι, όταν περνάς την πόρτα του με το αίσθημα της δημιουργίας.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, η ομάδα της Προσοτσάνης θα ξεκινήσει προετοιμασία για το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, με τις νεαρές ( κατά κύριο λόγο ) αθλήτριες της να έχουν αναλάβει δυνάμεις, καθώς, έως το τέλος Ιουλίου δοκιμάζονταν στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

΄΄ Είναι περίεργη χρονιά λόγω κορωνοϊού, εμείς είμαστε πιο έμπειροι, θα κάνουμε την προσπάθεια μας και εύκολα ή δύσκολα θα κρατηθούμε στην κατηγορία, με την ενίσχυση στο τέρμα από την Νίκη Ράτσικα και παρά την σημαντική απουσία της Αβραμίνας Σεβδίλη που πήγε στον ΠΑΟΚ΄΄ είπε στο greekhandball.com  ο Πέτρος Δρανόβαλης.

Η Ράτσικα θα μένει και θα προπονείται στη Θεσσαλονίκη ( χάρη στη συνεννόηση που έγινε με τον ΠΑΟΚ που τιμά με την στάση του την Προσοτσάνη και φυσικά την δική του αθλήτρια ) και θα ακολουθεί Παρασκευή και Σάββατο τις υποχρεώσεις της ομάδας της.

Στην 20άδα της Προσοτσάνης θα ενταχθούν από την Ακαδημία της, οι Ευθυμία Τσιαμουρά, Σοφία Νούση, Κωνσταντίνα Σπυρίδου, Κατερίνα Δόλακλη, Ευθυμία Κατσιγιάννη, Μαρία Μελαβίνη.

Η έμφαση που δίνει η Προσοτσάνη στην ανάπτυξη, αναδεικνύεται και από το γεγονός ότι ενισχύεται το προπονητικό τιμ της με ακόμα ένα άτομο, την Μαρία Σεβδίλη που είναι πλέον πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, με ειδικότητα χάντμπολ, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τον Πέτρο Δρανόβαλη, τον Γιώργο Κιάκο και την Μαρία Λαζαρίδου που συγκροτούν με την Σεβδίλη, μία τετράδα όπου, με εμπιστοσύνη, αφήνει το παιδί του ο γονιός που ενδιαφέρεται να μάθει χάντμπολ το παιδί του.

Αυτή είναι η σωστή ΄΄ συνταγή΄΄....

Νίκος Δελαγραμμάτικας 





No comments