Ομάδα-παρέα ο Άρης Νίκαιας, τότε και τώρα… - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ομάδα-παρέα ο Άρης Νίκαιας, τότε και τώρα…Μνήμες «ξύπνησαν» στον Άρη Νίκαιας μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων.

Η ανακοίνωση του συλλόγου είναι ενδεικτική του (υγιούς) τρόπου σκέψης των ανθρώπων του συλλόγου: «Δεν μπορούμε να μην θυμηθούμε από που ξεκίνησε αυτή η ομάδα, αρκετά χρόνια πριν, σε open mini στο Λουτράκι, παιδιά γεμάτα ενέργεια και αγάπη για το παιχνίδι, στα χρόνια που κύλησαν, ωρίμασαν, αγάπησαν το άθλημα την ομάδα-παρέα, τους κοινούς στόχους και αφιέρωσαν πολύ χρόνο σε προετοιμασίες, προπονήσεις κοινές δράσεις με την συγκινητική συνδρομή και υποστήριξη των γονιών τους. Συγκινήσεις από χαρά, αλλά και από απογοητεύσεις και από ήττες, όμως δεν ξέχασαν ποτέ ότι η αξία του αθλητισμού είναι η συμμετοχή και οι σχέσεις με προπονητές συμπαίκτες και συναθλητές, ό,τι ζει κάποιος στον αθλητισμό προβάλλεται και στην συμπεριφορά του στη ζωή.
Πάλεψαν κυρίως με το να γίνουν καλύτεροι και μέσα από πολλούς αγώνες έφτιαξαν την ιστορία τους. Σας ευχαριστούμε για αυτό που είσθε, τις χαρές και συγκινήσεις που μας προσφέρατε, προς το παρόν απολαύστε την επιτυχία σας και όσο καλοκαίρι έχει μείνει. Ευχαριστούμε τους γονείς που με χτυποκάρδι παρακολούθησαν πρόσφεραν στήριξαν πάντα κοντά η μακριά την ομάδα και ας αφεθούν και εκείνοι, που έχουν μάθει πάντα να δίνουν, να πάρουν ικανοποίηση και υπερηφάνεια από την ποιότητα, την πορεία και τις επιτυχίες των παιδιών τους.
Ευχαριστούμε και τον απερχόμενο προπονητή Θάνο Τούτση που μετά από το τέλος της συνεργασίας του στην ανδρική ομάδα με τον Τάκη Μελετάκο, όπου δόθηκε η ευκαιρία σε πολλά από τα παιδιά μας να αγωνιστούν, συνόδεψε με αφοσίωση και πάθος την ομάδα μέχρι το μετάλλιο, του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.
Η ομάδα πήρε μετάλλιο αποχαιρετώντας την από πάντα έδρα της το κλειστό του Πλάτωνα όπου έχει ενσωματώσει την ενέργεια και τα συναισθήματα άπειρων αγώνων της, και ευελπιστεί να έχει μεγαλύτερη δυναμική στο νέο κλειστό χάντμπολ ‘’Μάνος Λοΐζος’’ που ετοιμάζεται. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλλαν για την επιτυχή εξέλιξη αυτής της ομάδας».No comments