Νίκη Δούκα στο φιλικό κόντρα στον Άρη Νίκαιας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκη Δούκα στο φιλικό κόντρα στον Άρη Νίκαιας


Φωτογραφία αρχείου

Ο Δούκας επικράτησε στο σημερινό (11:00) φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη Νίκαιας Olympic Diagnostic, στο «Δαΐς», ωστόσο σκορ δεν κρατήθηκε.
Ο τεχνικός του Άρη, Γιάννης Γρηγοράκης, σχολίασε στο greekhandball.com: «Είμαστε σίγουρα πιο πίσω στην προετοιμασία σε σχέση με τον Δούκα, καθώς βρισκόμαστε μόλις στη δεύτερη εβδομάδα μας. Είμαστε, επιπλέον, σε όλα τα επίπεδα, μία νέα ομάδα και χρειαζόμαστε χρόνο. Παρ' όλα αυτά, βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος θα είμαστε έτοιμοι».
Από την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων δεν αγωνίστηκαν οι Καρακεχαγιάς (ενοχλήσεις στον προσαγωγό), Παγιάτης (δεν έχει αναρρώσει πλήρως από την αρθροσκόπηση στον καρπό), Ντούνης (έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους, καθώς έχει χάσει προπονήσεις, εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων), Κουτσόπουλος (επαγγελματικές υποχρεώσεις).
Από την άλλη, από το σύνολο της Νίκαιας απουσίασαν οι Χελιώτης, Ταουσάνης, που προφυλάχθηκαν, λόγω τραυματισμών, ο Γκουλέ, ο οποίος εργάζεται στο εξωτερικό και δεν είναι γνωστό πότε ακριβώς θα επιστρέψει στην Ελλάδα και ο Γραμματικόπουλος, που βρίσκεται εκτός Αθηνών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

No comments