Στην... γραμμή εκκίνησης, σήμερα (24/08), η Ακαδημία Πάτρας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην... γραμμή εκκίνησης, σήμερα (24/08), η Ακαδημία Πάτρας



Η πρώτη συγκέντρωση της Ακαδημίας Πάτρας έχει προγραμματιστεί για σήμερα (24/08), στις 18:45, στο άλσος «Φάνης Τσιμιγκάτος». H ομάδα θα μετάσχει για 10η φορά στην ιστορία της στο Πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.
Το ρόστερ της Ακαδημίας θα είναι, σχεδόν απαράλλακτο, με εκείνο της περασμένη αγωνιστικής περιόδου. Στο σύνολο των ανδρών πρόκειται να προωθηθούν και όσοι έφηβοι παραμείνουν στην Πάτρα, λόγω σπουδών, ενώ στο δυναμικό θα προστεθούν παίδες, αθλητές του συλλόγου.
Ο Πρόεδρος της ομάδας, Χρήστος Δεβελέγκας, ανέφερε σχετικά με την έναρξη των προπονήσεων: «Εύχομαι στα παιδιά και στο προπονητικό τιμ να είναι υγιείς και να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους. Ίσως η φετινή ομάδα ηλικιακά να είναι η πιο μικρή της κατηγορίας και ταυτόχρονα η πιο ελπιδοφόρα για το άθλημα και την πατραϊκή χειροσφαίριση. Ο φετινός μας στόχος θα είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται χωρίς να έχουμε ταβάνι. Τέλος, ελπίζουμε να είμαστε και τυχεροί μιας και με τον covid-19 δεν παίζεις, γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να σού επιφυλάσσει. Εύχομαι καλή αρχή και υγεία σε όλους μας, καθώς και στους αντιπάλους μας».

No comments