«Υπερήφανοι για αυτή την ομάδα» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Υπερήφανοι για αυτή την ομάδα»


Πρωινή αναχώρηση για Θεσσαλονίκη επιφύλασσε το πρόγραμμα για τον Αλέξανδρο Αξιούπολης. Πώς θα μπορούσε να είναι αλλιώς, άλλωστε, μια και μετράμε ώρες πια για την έναρξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων.  

Η τοπική κοινωνία δικαίως καμαρώνει για τον εκπρόσωπό της:
«Αναχώρηση για την ομάδα μας πριν λίγα λεπτά με προορισμό την Θεσσαλονίκη και το ξενοδοχείο Holiday Inn όπου θα καταλύσει η αποστολή μας. Η 22 μελής αποστολή αποτελείται από τους: Αρχηγός αποστολής - Έφορος τμήματος: Κουζέλης Δημήτρης, Προπονητής: Παπαρήγας Ρήγας, Άμεσος συνεργάτης - Αναλυτής: Καρυπίδης Αντώνης, Φυσικοθεραπευτής: Παλαιστής Γιώργος, Αθλητές: Ηρακλής Ξανθόπουλος, Δημήτρης Κουρούπης, Ταξιάρχης Τσορλίνης, Ιορδάνης Καραγιάννης, Χάρης Θεοχαρίδης, Βασίλης Μόγας, Αλέξανδρος Κέφαλος, Παρασκευάς Ιωαννίδης, Δημήτρης Θεοχαρίδης, Γιώργος Γουβιανάκης, Λευτέρης Κουρούπης, Γιάννης Παλαμούρας, Αντώνης Παπαρίδης, Χρήστος Καϊσίδης, Χρήστος Κουκλίδης, Χρυσόστομος Ομμάς, Νίκος Καρακασίδης, Γιώργος Τουλκερίδης.
Όλος ο σύλλογος αλλά νομίζουμε κι όλη η τοπική κοινωνία είμαστε υπερήφανοι για αυτή την ομάδα και για τα όσα ήδη έχει καταφέρει. Το όνομα του συλλόγου μας, αλλά και της Αξιούπολης, ακούγονται πλέον σε πανελλήνιο επίπεδο κι αυτό είναι κάτι που μας συγκινεί όλους. Ευχόμαστε σε αυτά τα παιδιά καλή επιτυχία με ακόμα μεγαλύτερες υπερβάσεις, διότι έχουν αποδείξει ότι μπορούν κι έχουν την θέληση να τις κάνουν. Όπως και να ‘χει, όμως, εμείς θα είμαστε χαρούμενοι και θα συνεχίσουμε να θαυμάζουμε αυτή την ομάδα νιώθοντας τυχεροί που είναι κοντά μας. Ζήστε το όνειρο παλικάρια κι εμείς μαζί σας». 

No comments