Έτοιμο το ρόστερ της γυναικείας ομάδας του Άρη Νίκαιας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Έτοιμο το ρόστερ της γυναικείας ομάδας του Άρη Νίκαιας



Μ' ένα πληρέστατο δελτίο Τύπου, ο Άρης Νίκαιας ενημέρωσε σχετικά με το ρόστερ της γυναικείας ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και πληροφόρησε, ακόμα, για το γεγονός πως η προετοιμασία ξεκινάει την 1η Σεπτεμβρίου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Άρη Νίκαιας:

«Η Γυναικεία ομάδα μας, προχωράει την ιστορική της πορεία και δίνει το παρών  στην Α1 εθνική κατηγορία 2020-21, σε μια περίοδο όπου όλα διαγράφονται με αβεβαιότητα και υπό την επήρεια  των υγειονομικών  μέτρων κατά της μετάδοσης της νόσου COVID19.
Πρωτίστως ευχαριστούμε την Μαρία Ευαγγελάκου που σταμάτησε την μεγάλη σε προσφορά στην ομάδα και γεμάτη επιτυχίες καριέρα της και της ευχόμαστε ό, τι καλύτερο.
Ευχαριστούμε και όσες γύρισαν στις ομάδες τους μετά την λήξη της υποσχετικής τους: όπως η Διακογιάννη Τζένη και η Ανδρίτσου Ολυμπία.

Ευχαριστούμε επίσης και όσες μας εμπιστεύονται τα αγωνιστικά τους όνειρα και ανανέωσαν την με  υποσχετική παραμονή τους, όπως η Σαββαλάκη Δήμητρα & η Σαββαλάκη Αθανασία από τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, καθώς και η Μαρία Σαραντάκου από την Νέα Ιωνία και φυσικά ευχαριστούμε τις ομάδες τους που το επέτρεψαν.
Επιστρέφουν στην ομάδα μετά από απουσία ενός έτους οι Χωριανοπούλου Ελισάβετ & Μαυρογιώργη Νίκη ενισχύοντας τη δυναμική της ομάδας.

Ως εκ τούτου το ρόστερ της ομάδας διαμορφώνεται ως εξής:

Αχλαδιώτη Μαριτίνα, Blaas Levke, Δωροθέου Γεωργία, Καραγιάννη Έλλη, Μανδά Ρένια, Μανιά Ιωάννα, Μαυρογιώργη Βάσω, Μαυρογιώργη  Δήμητρα, Μαυρογιώργη Νίκη, Παρέσογλου Βάσω, Πυρομάλλη Μαριτέλ, Σαββαλάκη Αθανασία, Σαββαλάκη Δήμητρα, Σαραντάκου Μαρία, Σαρίφα Ζωή, Σιτόγλου Ειρήνη, Σκάλα Κατερίνα, Σπανοπούλου Ιωάννα, Ταβλαρίδη Άννα Μαρία, Χωριανοπούλου Ελισάβετ.
Ο προπονητής κ. Ανταλής Ιωάννης και οι συνεργάτες του, εύχονται μια επιτυχή δίχως τραυματισμούς και άλλα απρόοπτα αγωνιστική χρονιά.
Η έναρξη της προετοιμασίας έχει οριστεί για την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου». 

No comments