Πολύ καλή απόδοση «έπιασαν» Ζαφειράκης και Πυλαία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πολύ καλή απόδοση «έπιασαν» Ζαφειράκης και Πυλαία



Πολύ καλή απόδοση είχαν Πυλαία και Ζαφειράκης Νάουσας στη σημερινή (22/08, 17:00) μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν δύο μισάωρα, ενώ δεν κρατήθηκε ακριβές σκορ. Το σύνολο της Νάουσας, πάντως, επικράτησε με 4-5 τέρματα διαφορά.
«Είμαι ευχαριστημένος, υπήρχε διάθεση και ομαδικό πνεύμα. Χρειαζόμαστε, βέβαια, πολλή δουλειά σε πολλούς τομείς, αλλά αυτό που ήθελα, για σήμερα, το είδα. Διάθεση και ομαδικότητα σε μεγάλο βαθμό», υπογράμμισε στο greekhandball.com ο τεχνικός του Ζαφειράκη, Κώστας Δεληγιάννης.
Από την άλλη, ο συνάδελφός του, Γιώργος Καρασαββίδης, ανέφερε στην ιστοσελίδα μας: «Θέλαμε να... ξεσκάσουμε από τις προπονήσεις και να δούμε αν αυτά που έχουμε δουλέψει, θα μπορούσαμε να τα εφαρμόσουμε. Δοκιμάσαμε διάφορα σχήματα, αλλάζαμε κάθε δεκάλεπτο. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Το σημαντικό είναι να δημιουργήσουμε έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας και να μπαίνουμε πολύ δυνατά στα επίσημα ματς, στα φιλικά, ακόμα και στις προπονήσεις. Η ομάδα θα είναι έτοιμη, όταν πρέπει, σήμερα είχε καλά τρεξίματα».
Από την Πυλαία απουσίαζαν οι τραυματίες Ελέτα, Λασκαρούδης, Αντωνιάδης, Ζαφείρης, ενώ από τον Ζαφειράκη ο τραυματίας, Μάτοβιτς, καθώς και ο νεαρός Μαυροβούνιος περιφερειακός, το όνομα του οποίου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα (δείτε εδώ).
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο Ζαφειράκης, με εξαίρεση τον Κότσιφα, που κατάγεται από την Βέροια, αποτελούνταν μονάχα από Ναουσαίους αθλητές.

No comments