Πιο συμπαγής ο ΠΑΟΚ, «χρόνο και δουλειά» χρειάζεται ακόμα η Δράμα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πιο συμπαγής ο ΠΑΟΚ, «χρόνο και δουλειά» χρειάζεται ακόμα η Δράμα




Χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλαν οι προπονητές του ΠΑΟΚ και της Δράμας, Πάνος Γούσιος και Σάκης Βαλαβάνης αντίστοιχα, από το αποψινό φιλικό (19:00) μεταξύ των δύο ομάδων, στη Θεσσαλονίκη. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 31-20 (16-10 το ημίχρονο) των αντιπάλων τους.
Τα δύο σύνολα αγωνίστηκαν δύο μισάωρα συν ένα δεκάλεπτο επιπλέον, μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας. Από τον Δικέφαλο του Βορρά απουσίασαν ο Άρσιτς (αναμένεται στην Ελλάδα) και ο Νικολαΐδης (τραυματίας), ενώ από τους Δραμινούς οι Θωμίδης, Κοβογλανίδης, που υπηρετούν σε σώματα ασφαλείας.
Ο κόουτς των Δραμινών, Σάκης Βαλαβάνης, σχολίασε μιλώντας στο greekhandball.com: «Τα παιδιά είχαν διάθεση, όμως χρειαζόμαστε πολλή δουλειά ακόμα, για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Θέλουμε χρόνο.
Είναι φανερό πως έχουμε αδυναμίες, αλλά με δεδομένο πως ήταν το πρώτο φιλικό μας και ότι έχουμε νέα πρόσωπα στην ομάδα, είναι λογικό. Επρόκειτο, πάντως, για ένα δυνατό, καλό τεστ, κόντρα στον ΠΑΟΚ, που παρουσιάστηκε πιο συμπαγής. Θα ξεκουραστούμε και αύριο (23/08) θα αντιμετωπίσουμε (13:00), και πάλι εκτός έδρας, την Πυλαία».

No comments