Τσαναξίδης: «Στην πορεία θα φανεί περισσότερο η δουλειά, που κάνουμε στον ΠΑΟΚ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τσαναξίδης: «Στην πορεία θα φανεί περισσότερο η δουλειά, που κάνουμε στον ΠΑΟΚ»Με αμείωτη ένταση και σε υψηλούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, δήλωσε ο αθλητής της ομάδας, Χρύσανθος Τσαναξίδης. Ο 24χρονος ίντερ σχολίασε, επιπλέον, μιλώντας για λογαριασμό του γραφείου Τύπου του Δικεφάλου του Βορρά, πως οι Θεσσαλονικείς, που πλέον, έπειτα από την άφιξη του Ίγκορ Άρσιτς, είναι πλήρεις, συγκροτούν μια νέα ομάδα, η οποία χρειάζεται χρόνο, ώστε να βελτιωθεί.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου του ΠΑΟΚ:

''Ο πρώτος μήνας προετοιμασίας για το τμήμα χάντμπολ ανδρών του Συλλόγου μας, ολοκληρώθηκε, με το «νέο» ΠΑΟΚ να δημιουργεί τον δικό του χαρακτήρα.

Με την άφιξη και του Igor Arsic, ο Παναγιώτης Γούσιος έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες του ρόστερ, γεγονός που τον βοηθάει να εμπλουτίσει την τακτική στις προπονήσεις του. Μάλιστα, ο Κροάτης τερματοφύλακας ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και προπονείται κανονικά.

Όσον αφορά τους φιλικούς αγώνες, ο προγραμματισμένος για την Τετάρτη αγώνας, αναβλήθηκε, λόγω κωλύματος της ομάδας της Πυλαίας. Έτσι, οι «μάγκες με τα ασπρόμαυρα» θα δώσουν τον δεύτερο φιλικό τους αγώνα απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας το Σάββατο 29 Αυγούστου.

Για την ολοκλήρωση του πρώτου μήνα προετοιμασίας, ο Χρύσανθος Τσαναξίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Η προετοιμασία συνεχίζεται σε πολύ καλούς ρυθμούς, καθώς βάζουμε όλοι μας το 100%. Είμαστε μία καινούργια ομάδα και θέλουμε να βρούμε τα πατήματα μας, οπότε πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά, κάτι που προς το παρόν το καταφέρνουμε. Τα υπόλοιπα θα τα δείξουν οι υπόλοιποι φιλικοί αγώνες. Η προετοιμασία φέτος είναι πολύ πιο δυνατή. Το πρώτο φιλικό ήταν ένα καλό δείγμα για μία τόσο καινούργια ομάδα, όπως είμαστε εμείς. Στην πορεία θα φανεί πολύ περισσότερο η δουλειά που κάνουμε και θα αρχίσουμε να βρισκόμαστε καλύτερα στο γήπεδο».

No comments